laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 19
de septiembre de 2019

EL RECINTE FIRAL ACOLLIRÀ DUES VESPRADES SENSE SOROLL

 

• El regidor delegat de Política Festiva, Jose Manuel Prieto, ha anunciat aquest matí que el govern municipal ha arribat a un acord el Gremi de Firers per a la implantació en la present edició de la Fira i Festes del "Dia sense soroll".

La mesura s'aplicaria per primera vegada a la nostra ciutat i consistirà en dues jornades de vesprada els dies 4 i 10 d'octubre en horari de 17.30 a 20.00 hores. Sobre la mesura, Jose Manuel Prieto ha explicat que "ho hem fet en dues vesprades per no completar un dia sencer perquè suposaria obrir el recinte firal durant el matí i això és incompatible amb la jornada lectiva dels xiquets i joves".

"Des del Govern Municipal volem agrair la bona predisposició que ha tingut el Gremi de Firers per fer unes festes de Gandia encara més inclusives. Una Fira adaptada als xiquets i xiquetes amb Síndrome de l'espectre autista o amb altres diversitats funcionals" va explicar l'edil qui ha finalitzat declarant que "veurem com funciona la iniciativa i de quina manera completem els valors d'inclusió a la Fira i Festa".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.