laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Arte urbano
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18
de septiembre de 2019

NOU IMPULS A L’ART URBÀ

 

• arturba@gandia.org: El departament de Cultura habilita un nou correu per a la realització d’intervencions artístiques als murs de Gandia, tan privats, espais públics, associacions....
• S’hi poden enviar les propostes artístiques i/o oferir murs en els quals realitzar aquestes intervencions.

El departament de cultura ha habilitat un nou correu d’art urbà per a la realització de intervencions artístiques als murs de Gandia, tan privats, espais públics, associacions....

A través del correu arturba@gandia.org (gestor de correo externo a este diario) us podeu posar en contacte amb el departament per a enviar les vostres propostes artístiques o oferir murs en els quals realitzar aquestes intervencions.

“La legislatura passada vam aconseguir situar Gandia en el mapa de l’art urbà amb desenes d’intervencions, de la mà d’artistes locals i internacionals de reconegut prestigi, gràcies al programa Serpis Urban Art Project, el Encuentro Paredes o el Festival ‘Pixaví’. A més, amb un contingut social, reivindicatiu... Estem enllestint una ruta i un web amb informació sobre els murals.

* Per això des del departament de Cultura volem continuar amb l’impuls al muralisme recollint propostes que facen de Gandia un referent, també en l’art urbà”, ha assegurat el regidor delegat de Cultura, Nahuel González.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.