laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Federación de Asociaciones de Empresarios de la Safor (FAES)
Fuente: Federación de Asociaciones de Empresarios de la Safor (FAES)
Valencia 18
de septiembre de 2019

GASTROLIVA I TURISME CELEBREN EL VI CONCURS DE PEBRERA FARCIDA

 

• El president de Gastroliva, Paco Soqueta, ha anunciat la celebració el dissabte, 21 de setembre, del VI concurs de Pebrera Farcida.

L’esdeveniment s’iniciarà a les 9.30 hores en el Mercat Municipal amb la presentació dels plats, i entre les 10 hores i el migdia es procedirà a la valoració i deliberació del jurat. Els plats es puntuaran per fidelitat a la recepta original i presentació; al voltant de les 12.30 h es coneixerà el plat guanyador.

D’altra banda, ha donat a conéixer els components del jurat del Sisé Concurs de Pebrera Farcida. El president de l’Associació de Gastronomia d’Oliva, Paco Oltra, Soqueta, Elia Sanchis, Fallera Major d’Oliva 2020; M. José Berbegall, periodista; David Fuster, esportista; i JuanVi Mas, xef del restaurant La Llotja, seran els encarregats de seleccionar les millors pebreres farcides de les presentades.

Per a finalitzar aquesta edició de la Mostra Gastronòmica Ciutat d’Oliva, el dissabte 28 de setembre, a partir dels 20.30 h, s’ofereix la possibilitat de realitzar la visita guiada “Oliva Gastronòmica”, una ruta que finalitzarà en la festa Figatell Gin a la Plaça de Sant Roc i que té com a objectiu descobrir la cultura i història gastronòmica de la ciutat.

Tammateix, Soqueta ha assegurat que per segon any consecutiu, Oliva s’afig a la commemoració del World Paella Day. Amb la col·laboració de Tot Arròs i la Federació de Falles d’Oliva, els assistents podran gaudir de la festa, la paella gegant i música en directe a càrrec de l’orquestra Roller Coasters. L’acte tindrà lloc el divendres 20 de setembre a partir de les 20 hores en el passeig de Lluís Vives (al costat del Mercat Municipal).

Referent a l'associacionisme, Soqueta ha recalcat la seua importància pel fet de tindre el suport d'altres empresaris del sector. Són al voltant de 100 associats i per aquest motiu convida als hostalers de la ciutat a que formen part de Gastroliva perquè "l'hostaleria té que ser més forta, perquè som el punt de tot el públic. Junt fem el municipi més gran".

* Pel que fa a FAES, ha agraït el gran suport de la Federació a l'hora de defensar els interessos de l'hostaleria d'Oliva.            

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.