laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18
de septiembre de 2019

RESPOSTA LIDUVINA GIL CENTRES DE MAJORS

 

• Liduvina Gil, regidora delegada de la Gent Gran ha respost aquest matí a les crítiques abocades des del Partit Popular sobre els Centres de Majors.

En primer Lloc, Gil ha demanat a Soler que "canvie als seus col·laboradors", ja que la passada setmana va ser la regidora l'encarregada d'informar de l'obertura del procés d'inscripcions per a les activitats que es desenvolupen durant tot l'any en els Centres de Majors de la Ciutat i que al pròxim 1 d'octubre realitzarà un sorteig entre els inscrits donada l'alta demanda existent per part del portal els usuaris.

"Els centres estan oberts i té persones que estan realitzant la inscripció i enguany, el Centre de Roís de Corella tindrà més cursos i activitats" ha declarat l'edil qui ha destacat que els cursos s'iniciaran el 14 d'octubre com tots els anys ve succeint.

* Ahir mateix es va informar al senyor Soler de tots aquests aspectes en la Comissió corresponent, crec que el seu únic interés és crear confusió entre la gent gran.

* Pel que fa a les sessions de ball, Liduvina Gil ha informat que començaran aquest mateix cap de setmana a Corea.

Per altra part, Gil també ha explicat que durant aquests dies s'està aprofitant per a millorar els Centres de Convivència que, després de més d'una dècada d'ús, necessitaven adequar-se a la nova normativa amb la instal·lació de nova il·luminació, millorar la ventilació o la posada en marxa d'enllumenat d'emergència.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.