laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18
de septiembre de 2019

EN MARXA EL PROGRAMA ECOESCOLES DE GANDIA 2019-2020

 

• La regidora de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, acompanyada de tècnics municipals, s’ha reunit aquest matí amb els equips directius de tots els centres educatius de Gandia per tal de presentar-los una nova edició del programa Xarxa d’Ecoescoles de Gandia. Tot un entramat de més de 13 projectes d'educació ambiental, que pretenen apropar la natura a les aules i crear consciencia i establir hàbits de vida sostenible.

“Les escoles, juntament amb les famílies, són el pilar fonamental de la societat, perquè són elles, complementàriament, les qui determinen els valors i les conductes dels nostres fills i filles... Les escoles treballen de valent, la sostenibilitat i el medi ambient als seus temaris i amb iniciatives pròpies de cada centre. Per la seua banda, Gandia treballa també des de fa anys en l’aplicació de polítiques ambientals que al facen ser una ciutat coherent i respectuosa amb el seu territori. Però ens cal més esforç per seguir avançant i, sobretot, més coordinació per tal d’ajudar-nos i aprofitar les experiències dels altres que ens puguen ser útils. Per això, “la Xarxa d’Ecoescoles de Gandia”, iniciada pel meu antecessor, Xavi Ródenas, és unir les forces i compartir experiències sota un mateix instrument”, ha explicat Izquierdo.

ELS PROGRAMES DE LA XARXA D’ECOESCOLES GANDIA

* Arbres a l’aula
* Suc a l’escola
* Ecolletres a l’escola
* Dibuixar el terme
* Custodiant el Serpis
* Setmana de la Mobilitat
* L’ecobici
* Setmana de l’Arbre
* Reciclar és clau
* Gandia, ciutat reciclada
* Fem pati
* XIVEGA’t a l’escola

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.