laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 18
de septiembre de 2019

EDUCACIÓ PARTICIPA EN LA 1A REUNIÓ PEDAGÒGICA DEL CICLE D’INFANTIL DELS CENTRES ESCOLARS D’OLIVA

 

• Ahir dimarts, 17 de setembre, va tindre lloc al CEIP Verge dels Desemparats la 1a reunió-berenar pedagògica realitzada per les mestres i els mestres d’educació infantil d’Oliva.

A aquesta reunió van assistir les escoles públiques Lluís Vives, Hort de Palau, Alfadalí, Santa Anna, La Carrasca i Verge dels Desemparats; les escoles concertades El Rebollet i Sant Josep de la Muntanya. També va estar present la regidora d’Educació, Mª Josep Llorens, i l’assessora del CEFIRE, Aurelia Rubio.

* De la dita reunió, el col·lectiu de mestres d’Infantil d’Oliva va acordar una sèrie de mesures a implantar pròximament:

- Constituir-se com un seminari de discussió. Sol·licitant ajuda al CEFIRE per a les tasques administratives que puga suposar el mateix.
- Constituir les escoles com un punt obert on en puguen trobar. Compartir activitats els diferents xiquets de diferents escoles. Si es realitza alguna experiència que es puga compartir, oferir-la a les altres escoles. En resum, relacionar-se els mestres perquè es relacionen els escolars.
- Sol·licitar a l’ajuntament que realitze activitats en les quals també puga participar l’alumnat d’infantil; per exemple, una campanya teatral o diferents esdeveniments. Fer una programació anual de tots els organismes de l’ajuntament (biblioteques, museus...) que es puga conéixer de bestreta.
- Fer una reunió cada mes. Una a cada escola.

* La pròxima reunió serà al Col·legi Rebollet, el 15 d’octubre.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.