laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Pacte dels Alcaldes pel Clima i l´Energia
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia
02 de septiembre de 2019

XERACO CONVOCA A LA CIUTADANIA EL 10 DE SETEMBRE PER CONÉIXER I SUMAR-SE ALS OBJECTIUS I ACCIONS PEL PACTE DE LES ALCALDIES PEL CLIMA I L'ENERGIA

 

• Xeraco convoca als veïns i veïnes del municipi per al pròxim dimarts, 10 de setembre, a les 18 hores en la Casa de la Cultura per a donar a conéixer els objectius i accions pel Pacte de les Alcaldies pel Clima i l'Energia.

Cal recordar que Xeraco va signar a l'any 2016 el Pacte de les Alcaldies pel Clima i l'Energia (PACES) amb l'objectiu de minimitzar els impactes i adaptar-se a les conseqüències del canvi climàtic.

Amb aquest pacte, l'Ajuntament es compromet a reduir les emissions de CO2 en un 40%, augmentar l'ús d'energies renovables i millorar l'eficiència energètica en un 27% per a l'any 2030.

* Els objectiu són ambiciosos i és per això que necessitem la implicació més gran possible de tots i totes.
* I per a dur a terme totes aquestes accions i aconseguir els objectius marcats et necessitem. Per això volem convidar-te el pròxim dimarts, 10 de setembre, perquè pugues conéixer-les i sumar-te a elles!

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.