laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Fuente: Redacción de laveudegandia.com / laveudelasafor.com
El origen de una falsedad "13
de junio de 2018"

  MORANT Y MORANT, CASI TRES AÑOS MANTENIENDO UNA FALSEDAD  
ES FALSO QUE: GANDIA FUERA LA PRIMERA CIUDAD DE LA PROVINCIA DE VALÈNCIA EN TENER UN CANAL DE NATACIÓN EN MAR ABIERTO

 

• Este diario les comunicó el pasado día 13/06/2018, que la afirmación era falsa y les remitimos las pruebas de ello. Hicieron caso omiso.
• La playa de la Malvarrosa de Valencia, ya había instalado un canal de natación en mar abierto un mes antes, pero sin jactarse de ser la primera ciudad de la provincia en hacerlo.
• Casi tres años después, la página del Ayuntamiento sigue afirmando una falsedad.
• Publicamos varias pruebas de que la afirmación es falsa. (todas ellas publicadas en prensa un mes antes que la del Ayuntamiento de Gandia).
• Hemos publicado las pruebas de que la afirmación es falsa y por ello, no entendemos el motivo de mantener por parte del Gobierno local esta falsedad.
• Si se hace una afirmación de este tipo, deberían estar completamente seguros de ello antes de hacer la afirmación.
• Un error al presentar una afirmación (posiblemente por desconocimiento del tema), no tiene demasiada importancia, si se corrige de inmediato.
• Si este error se mantiene en el tiempo, se convierte en un fracaso político.
• Morant y Morant, rectificar es de sabios. (no hacerlo, de irresponsables).
Tras varias visitas al departamento de prensa para refrescarles la memoria, no hemos obtenido la oportuna rectificación por parte del Ayuntamiento. (vergonzoso).
Le recordamos a Diana Morant una de sus frases:
prefiero decir “tres verdades a cien mentiras”. Sra. Alcaldesa cumpla con su palabra.


Captura de pantalla - Fuente: Ayuntamiento de Gandia - Foto: Alex Oltra/2018 - Fecha: 13 de junio de 2018

• link a la noticia falsa que el ayuntamiento de Gandia sigue manteniendo: (página externa a este diario)
http://www.gandia.es/aytg/news/new.php?id=683

Link a la prueba de que la afirmación no es cierta... (noticia propia)
Fecha: 15 de mayo de 2018

Link a otra confirmación de nuestra afirmación : (página externa a este diario)
https://www.europapress.es/comunitat-valenciana/turismo-01076/noticia-malvarrosa-estrena-canal-natacion-medio-kilometro-recorrer-aguas-20180515141355.html
Fecha: 15 de mayo de 2018

• Link a otra confirmación de nuestra afirmación : (página externa a este diario)
https://www.cope.es/emisoras/comunidad-valenciana/valencia-provincia/valencia/noticias/canal-para-nadadores-malvarrosa-20180515_215063
Fecha: 15 de mayo de 2018

Link a otra confirmación de nuestra afirmación : (página externa a este diario)
https://valenciaextra.com/es/canal-natacion-playa-malva-rosa/
Fecha: 15 de mayo de 2018

• Link a otra confirmación de nuestra afirmación : (página externa a este diario)
https://www.lasprovincias.es/valencia-ciudad/canal-natacion-malvarrosa-playa-valencia-20180516112635-nt.html
Fecha: 16 de mayo de 2018

• Link a otra confirmación de nuestra afirmación : (página externa a este diario)
https://www.elestrechodigital.com/2018/05/16/el-ayuntamiento-de-valencia-instala-un-canal-de-natacion-de-500-metros-en-una-de-sus-playas/
Fecha: 16 de mayo de 2018

• Link a otra confirmación de nuestra afirmación : (página externa a este diario)
https://topvalencia.net/carril-natacion-playa-malvarrosa/
Fecha: 17 de mayo de 2018

• Link a otra confirmación de nuestra afirmación : (página externa a este diario)
https://www.levante-emv.com/valencia/2018/05/06/valencia-inicia-temporada-playas-novedad/1713836.html
Fecha: 05 de mayo de 2018

 
  NOTA DE PRENSA REMITIDA POR EL AYUNTAMIENTO DE GANDIA 


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Fecha: 13 de junio de 2018
 

 
GANDIA SERÀ LA PRIMERA CIUTAT DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA EN TINDRE UN CANAL DE NATACIÓ EN MAR OBERT

• La instal·lació estarà a l'altura de l'avinguda del Nord, entre dues zones de socorrisme, de manera que es millorarà la seguretat de la zona. El canal tindrà 150 metres de llarg i 5 d'ample. Hi haurà un canal d'accés d'uns 60 metres per arribar fins al canal que està a 100 metres mar endins. La infraestructura comptarà amb boies cada 5 metres i senyalètica que indicarà la reglamentació que hauran de seguir els banyistes per poder nedar dins d'aquest canal.

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha comparegut aquest matí en roda de premsa al costat de la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant per anunciar que Gandia serà la primera ciutat de la província de València en tindre un canal de natació en mar obert. D'aquesta manera, els nedadors podran entrenar i practicar en aigües obertes, amb comoditat, seguretat i protegits de les embarcacions a través d'un canal delimitat.

Diana Morant ha recordat que en la nostra ciutat la natació és una disciplina que es practica des de sempre i que Gandia compta amb molts bons nedadors i nedadores. A més ha destacat que els clubs de natació organitzen al llarg de l'any proves com la Travessia al Port, la Travessia d'Hivern, l'Open de Natació o el Trofeu Pitet i que cada vegada hi ha més gent interessada en la natació. "Per tot això, segur que aquesta iniciativa serà molt ben rebuda".

A l'hora de dur a terme aquest projecte, el govern de Gandia ha estudiat propostes similars que s'han instal·lat a Alacant, una platja que té característiques molt similars a la nostra i és referent en aquest tipus d'infraestructura.

La instal·lació estarà a l'altura de l'avinguda del Nord, entre dues zones de socorrisme, de manera que es millorarà la seguretat de la zona. El canal tindrà 150 metres de llarg i 5 d'ample. Hi haurà un canal d'accés d'uns 60 metres per arribar fins al canal que està a 100 metres cap a dins de mar. La infraestructura comptarà amb boies cada 5 metres i en cadascuna d'elles estaran reflectits els metres que porten nedats els nedadors a més de comptar amb una senyalètica que indicarà la reglamentació que hauran de seguir els banyistes per poder nedar dins d'aquest canal.

La previsió del govern tal com ha explicat Diana Morant, és que estiga en funcionament a principi del mes de juliol i compta amb els permisos necessaris per a funcionar fins a final d'any tot i que la intenció del govern és mantenir-lo obert tot l'any.

"Aquesta instal·lació es convertix en un atractiu no només per a l'esport, sinó també per al turisme. El nostre municipi depén, en gran part, del turisme, de manera que hem d'oferir activitats i infraestructures que el diversifiquen. Estic segura que aquest espai serà un imant per al turisme esportiu, per als nedadors que busquen, per passar les seues vacances, una destinació on poder practicar el seu esport favorit en el mar i amb totes les garanties de seguretat. El canal de natació és un plus que aporta la nostra ciutat. Amb ell augmenta l'oferta d'instal·lacions esportives a Gandia, una ciutat que, com veieu, està treballant pel turisme de qualitat i està fent una aposta molt important pel turisme esportiu" va declarar l'alcaldessa.

Per la seua banda, Lydia Morant ha explicat que "el que pretenem amb aquesta iniciativa és convertir-nos en un referent en la natació en mar obert, ja que serem l'única platja de la província que dispose d'aquest tipus d'instal·lació. Volem atreure a esportistes i nedadors d'aquesta disciplina que segur atraurà molta gent a la nostra platja i fer-ho amb un espai amb totes les garanties".

La responsable d'Esports ha volgut agrair especialment la tasca realitzada per Robert i Natxo del Club Busseig Gandia que han col·laborat en la instal·lació de la infraestructura, "queden alguns serrells per rematar però esperem que a principis de juliol estiga funcionant" va declarar l'edil.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.