@ laveudegandia.com / laveudelasafor.com


Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valldigna (Valencia)
Gracias por leer este su diario


Fuente: Equipo de redacción (laveudegandia.com, laveudelasafor.com)
Horario de redacción: de lunes a viernes, de 7 a 19:30 horas
Ordenación noticias: por fecha (de más a menos reciente)
  

  BREVES - LA SAFOR / LA VALLDIGNA / LA  MARINA

4 de octubre de 2023

 

Esperando noticias del día...

3 de octubre de 2023

DOBLE CITA DE LA SEMANA SANTA CON LA PRESENTACIÓN DE LA MADRINA 2024 Y LA CELEBRACIÓN DEL XXVIII CERTAMEN DE BANDAS DE MÚSICA COFRADE

Tras la celebración de la Fira i Festes la Semana Santa de Gandia retoma su actividad con la celebración de dos actos de gran importancia para el colectivo como es la presentación de la Madrina para el año 2024, que tendrá lugar este viernes, y el XVIII Certamen de Bandas de Música Cofrade que se celebrará el domingo. Este viernes 6 de octubre, a partir de las 21horas, el Palau Ducal de Gandia acogerá la presentación de Gloria Fernández Catalá, Madrina de Semana Santa de Gandia 2024 y Camarera del Cristo Resucitado, a la Asamblea de la Junta Mayor de Hermandades de l Semana Santa de Gandia y a la sociedad de Gandia en el salón de coronas del Palau Ducal.

2 de octubre de 2023

GANDIA RECONEIX LES CELEBRACIONS DE LES FALLES I LA SETMANA SANTA A L´ACTE CÍVIC

Les Falles i la Setmana Santa, totes dues reconegudes com a Festes d´Interés Turístic Nacional, han estat hui reconegudes per la seua importància i rellevància a la nostra ciutat a l´Acte Cívic que s´ha celebrat al Pati d´Armes del Palau Ducal´.

29 de septiembre de 2023

II LLIURAMENT PREMIS LA FONT D'EN CARRÒS "LA PARAULA IMAGINADA"

El pròxim divendres 6 d'octubre, dins de la programació de Festegem la Nostra Llengua, aprofitant el sopar Estellés, tindrà lloc el lliurament de premis del segon concurs de llibre-objecte, a mig camí entre el llibre d'artista i l'àlbum il·lustrat 'La Paraula Imaginada', amb la finalitat d'incentivar i promocionar la lectura i la sensibilitat artística a través dels llibres il·lustrats. En aquesta segona edició del concurs han col·laborat el departament de dibuix de la Universitat Politècnica de València UPV i Edicions del Bullent. La persona premiada en la segona edició ha sigut Anna Roig Llabate per l'àlbum titulat, 'Un secret'.

EL CONSELL ESTABLECE EL 24 DE JUNIO FESTIVO RETRIBUIDO Y RECUPERABLE

Asimismo, se ha tenido en cuenta la Resolución de Les Corts referida a la declaración como festividad autonómica de las Hogueras de San Juan. Así, serán festivos en la Comunitat Valenciana:
- 1 de enero, Año Nuevo
- 6 de enero, Epifanía del Señor
- 19 de marzo, San José
- 29 de marzo, Viernes Santo
- 1 de abril, Lunes de Pascua
- 1 de mayo, Fiesta del Trabajo
- 24 de junio, San Juan (con carácter retribuido y recuperable)
- 15 de agosto, Asunción de la Virgen
- 9 de octubre, Día de la Comunitat Valenciana
- 12 de octubre, Fiesta Nacional de España
- 1 de noviembre, Todos los Santos
- 6 de diciembre, Día de la Constitución
- 25 de diciembre, Natividad del Señor

EL CONSELL COLABORA CON 850.000 EUROS EN LA ATENCIÓN SOCIOSANITARIA QUE LA FUNDACIÓN FONTILLES COMUNITAT VALENCIANA PRESTA A LAS PERSONAS AFECTADAS POR LEPRA

El Pleno del Consell ha autorizado la suscripción de un convenio entre la Conselleria de Sanidad y la Fundación Fontilles Comunitat Valenciana para colaborar en la atención socio sanitaria de las personas afectadas por la lepra durante el ejercicio 2023. A través de este convenio, dotado con 850.000 euros, se financiarán con cargo a los Presupuestos de la Generalitat los gastos corrientes que dicha entidad efectúe durante 2023 en el desarrollo del programa de atención sociosanitaria de las personas afectadas por lepra, que la fundación presta en su centro de la Marina Alta.

EL CONSELL AUTORIZA EL CONVENIO ENTRE FGV Y EL AYUNTAMIENTO DE DÉNIA PARA EL MANTENIMIENTO DE LAS INSTALACIONES TRANVIARIAS DEL TRAM D’ALACANT

El Pleno del Consell ha autorizado a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a suscribir el convenio de colaboración con el Ayuntamiento de Dénia para el mantenimiento de las instalaciones asociadas al tramo tranviario de la Línea 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant, desde la parada de Pedrera-Vessanes hasta la estación situada en el casco urbano del municipio. El tramo incluido en el acuerdo es resultado de las obras de renovación y mejora de la infraestructura ferroviaria de esta línea, que se completaron con una actuación urbanística paralela al proceso de tranviarización a lo largo de la Avenida Joan Fuster de Dénia.

28 de septiembre de 2023

L’ASSOCIACIÓ WAW SENEGAL ORGANITZA UN CONCERT BENÈFIC A LA CASA DE LA MARQUESA AMB L’ACTUACIÓ DELS GRUPS HOLÍSTIKS I TENDA

El dissabte 28 d’octubre, al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, tindrà lloc un concert benèfic organitzat per l’Associació WAW Senegal, amb la col·laboració del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia i en el que participaran els grups Holístiks i Tenda i amb animació de la batukada El Comboi.

LA GUIA MACMA - OCTUBRE 2023

Amb l'octubre arriba la programació especial del 9 d'octubre i l'agenda s'ompli de reivindicacions i celebracions.
* https://macma.org/cultura/guia-macma (pàgina externa a aquest diari).

27 de septiembre de 2023

TIGRES DE GANDÍA CAMINO DE ASTURIAS

Hoy miércoles 27 de septiembre el equipo de béisbol Tigres de Gandía nos encontramos de viaje camino a Asturias para jugar la Fase Final de toda la 1ª División Nacional 2023.
Con mucha ilusión y con muchas ganas de conseguir un buen resultado. Mañana jueves debutamos en el Campeonato de España con un doble partido.
- A las 11.00 horas frente a Tiburones de Málaga.
- A las 16.30 horas frente a CBS Cambre de La Coruña.

GANDIA REEDITARÀ LES VISITES DEL DIA DEL TURISTA DURANT LA FIRA I FESTES

Gandia commemora hui el Dia del Turista i ho fa posant en valor el seu patrimoni històric, monumental i cultural mitjançant visites guiades al Centre Històric, la Col·legiata i el Museu Faller. En tots dos casos les visites han estat un èxit, ja que s´han esgotat les places disponibles, per la qual cosa des del departament de Turisme seu han programat noves visites que es faran durant la Fira i festes.

GANDÍA: MÉS DE 360 PERSONAS JA HAN PARTICIPAT EN ALGUNA DE LES ACTIVITATS DEL PROGRAMA INCORPORA’T

Un programa d´itineraris integrats d´ inclusió laboral adreçat a persones en situació o risc d´exclusió social, finançat al 100% per la Conselleria d´Igualtat i Polítiques Inclusives que compta a més amb el cofinançament dels fons de la Unió Europea Plus, inclosos dins del contracte -programa 2021- 2024.

26 de septiembre de 2023

DEMÀ, DIMECRES 27 DE SETEMBRE, RÒTOVA OFEREIX UNA VISITA GUIADA EL DIA MUNDIAL DEL TURISME

Demà, dimecres 27 de setembre, es realitzarà a Ròtova una visita guiada amb motiu de celebració del Dia Mundial del Turisme. La visita permetrà conéixer la història de dos llocs emblemàtics que formen part del patrimoni del municipi; la Vil·la Romana de la Sort i el Palau dels Comtes de Ròtova.

EL CRA ALFAUIR-RÒTOVA ESCALDA RAÏM AL CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE LA PANSA

El passat divendres, 22 de setembre, els xiquets i xiquetes de Primària del CRA Alfauir-Ròtova van realitzar la seua pròpia escaldà de raïm al Centre d'Interpretació de la Pansa de Ròtova. El CIP és un espai didàctic a disposició de les escoles per tal de mostrar i reflexionar sobre la pràctica de l'escaldat del raïm i l'evolució de l'agricultura a les nostres terres. Per a visitar el Centre d'Interpretació de la "Cultura de la Pansa" cal que els centres educatius reserven al tel. 962 957 011 o al correu cultura@rotova.es.

EL CRA ALFAUIR-RÒTOVA ESCALDA RAÏM AL CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE LA PANSA

El passat divendres, 22 de setembre, els xiquets i xiquetes de Primària del CRA Alfauir-Ròtova van realitzar la seua pròpia escaldà de raïm al Centre d'Interpretació de la Pansa de Ròtova. El CIP és un espai didàctic a disposició de les escoles per tal de mostrar i reflexionar sobre la pràctica de l'escaldat del raïm i l'evolució de l'agricultura a les nostres terres. Per a visitar el Centre d'Interpretació de la "Cultura de la Pansa" cal que els centres educatius reserven al tel. 962 957 011 o al correu cultura@rotova.es.

GANDIA CELEBRA EL PRÒXIM 7 D´OCTUBRE EL DIA DE LA SALUT MENTAL

Gandia ha presentat aquest matí en roda de premsa l´esdeveniment "Camina per la teua salut mental". La iniciativa tindrà lloc el 7 d´octubre, Dia de la salut mental, a les 10 hores al poliesportiu de Beniopa. A l´activitat participaran diversos grups de Caminants com són els de: Bellreguard, Miramar, Oliva, Font d'en Carròs, Benifaió de la Valldigna, Simat, Barx, Almoines, Vilallonga, Piles, Daimús, Castelló de Rugat, a més dels de Gandia a més d´integrants d´altres col·lectius com ASAEM, SASEM, ASMISAF, el CCEM de Xeraco, Col·lectiu Öbertament, residència Montdúber, habitatges tutelats i el Centre de Dia de Càritas.

LES FALLES I LA SETMANA SANTA SERAN RECONEGUDES A L´ACTE CÍVIC DEL PRÒXIM 2 D´CTUBRE

Les Falles i la Setmana Santa, totes dues reconegudes com a Festes d´Interés Turístic Nacional, veuran reconeguda la seua importància a la nostra ciutat a l´Acte Cívic que es realitzarà el pròxim 2 d´octubre a les 10 hores al Palau Ducal.

25 de septiembre de 2023

CONCURSO ESPECIAL DE PESCA FIRA I FESTES GANDIA

El domingo 24 de septiembre, el Club Deportivo de Pesca Gandia organizó el Concurso Especial “Fira I Festes Gandia“. El horario de la competición fue de 08.00h a 13.00h, sorteándose las pesqueras, a las 7.00h. Hubo mucha participación y un buen ambiente entre los participantes. Al acabar el concurso se procedió al pesaje de las piezas capturadas y la entrega de premios en el mismo club de pesca.
- El primer clasificado fue Salvador Talens con 70 piezas que pesaron 9.826 gramos.
- El segundo clasificado fue Jordi Jarque con 71 piezas que pesaron 7.152 gramos.
- El tercer puesto fue Salvador Castellá con 20 piezas que pesaron 3.860 gramos.

EL GOBIERNO DESTINA MÁS DE 1 MILLÓN DE EUROS A LA RESTAURACIÓN FLUVIAL DEL RÍO SERPIS EN GANDIA PARA PREVENIR AVENIDAS Y GENERAR UNA VÍA NATURAL DE CONEXIÓN CON LA PLAYA

La delegada del Gobierno visita con el presidente de la CHJ y el alcalde de Gandia la primera fase de las actuaciones que se prolongarán durante 10 meses Con estos trabajos se retirarán especies invasivas y se mantendrán las comunes En una segunda fase, se regenerará la zona para recuperar “el estado natural del río” En lo que llevamos de año, la CHJ ha invertido cerca de 11M€ en la regeneración de ríos Bernabé anuncia actuaciones de 1,5M€ para la regeneración del Turia entre Manises y Paterna o los 3M€ para la recuperación del río Albaida.

22 de septiembre de 2023

EL HOSPITAL UNIVERSITARIO FRANCESC DE BORJA RINDE HOMENAJE A SUS TRABAJADORES EN SU 50 ANIVERSARIO

El acto ha contado con la participación del secretario autonómico de Sanidad, Francisco Ponce, que ha calificado a los profesionales de “tremendamente implicados, un equipo cohesionado y muy compacto”. El nuevo acelerador lineal va a permitir que pacientes oncológicos sean tratados en este hospital. El Hospital Universitario Francesc de Borja de Gandia ha celebrado su 50 aniversario como institución sanitaria en un acto que ha reunido a trabajadores/as y extrabajadores/as con el principal objetivo de rendir homenaje a su labor durante estas cinco décadas.

GANDIA CIERRA LOS ENCUENTROS DE MÚSICA, CANCIONES Y BAILES VALENCIANOS D’ARREL CON LA ‘CERCAVILA DE LES COMARQUES’

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia acogerá el acto central de los encuentros D’arrel de música, canciones y bailes valencianos, organizados por el área de Cultura de la Diputació de València. Sobre los encuentros D’arrel, “una gran exhibición de músicas, bailes, folklore y fiestas valencianas”. El acto principal del programa cultural de la Diputación será el pasacalle del domingo (11.30h), con la participación de numerosas entidades de las comarcas valencianas que recorrerán las calles de la capital de La Safor.

21 de septiembre de 2023

TALLER IMANTS PANSERS, DIJOUS 28 DE SETEMBRE

El dijous 28 de setembre es realitzarà un taller d’imants pansers a la Plaça Major de Ròtova. Aquest taller està pensat perquè gaudisquen majors i menuts!. Es tracta de deixar volar la imaginació! Cadascú lliurement dissenyarà el seu imant per a després poder utilitzar-lo com a decoració per a la nevera.

LES FORCES SINDICALS I EL GOVERN MUNICIPAL APROVEN PER UNANIMITAT L´OFERTA D´OCUPACIÓ PÚBLICA DEL 2023

L´acord preveu una taxa de reposició durant aquest exercici de 10 efectius. La proposta consta de les places següents: Tècnic/a d´administració general, TAEM Ciències Biològiques, TAEM Enginyer tècnic forestal, Tècnic/a de protocol, Inspector/a d´Urbanisme, Tècnic/a auxiliar d´activitats festives i culturals i tres agents de Policia Local. Paral·lelament, també es contemplen dues places de promoció interna a la Policia Local.

19 de septiembre de 2023

"OUTLET CALÇAT I COMPLEMENTS" A FIRA MERCAT GANDIA AQUEST CAP DE SETMANA

La tercera fira de la quarta edició de Fira Mercat Gandia que se celebrarà aquest cap de setmana: Outlet calçat i complements. S´inaugurarà divendres a les 12.00 hores a l´ espai Fira Mercat Gandia del Mercat Municipal del Prado i el seu horari serà de divendres i dissabte d, 11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores.

18 de septiembre de 2023

RÒTOVA: CONCERT TRIO BOCCHERINI, DISSABTE 23 DE SETEMBRE

El Trio Boccherini, format per Patricia Garcia al violí, Cristina Bernal al violoncel i Carlos Fito al piano, ens delectarà el pròxim dissabte dia 23 de setembre amb un concert que forma part del cicle «Música i Patrimoni», recolzat per l’àrea de Cultura de la Diputació de València, dins del projecte intermunicipal «Riuraus al Vernissa». Es tracta d’un repertori divers que inclou peces clàssiques de compositors tan importants com són Pachelbel, Verdi, Dvorak... Així com bandes sonores i música dels Beatles. A les 20 h en l'Església Sant Bartomeu de Ròtova.

L'ESTILISTA JESSICA MENGUAL INAUGURA EL SEU CENTRE DE FORMACIÓ A GANDIA

Més de 100 persones visiten les noves instal·lacions en l'acte inaugural i recolzen. Aquesta nova aventura empresarial de la professional i docent de Gandia. L'estilista, amb prop més de 20 anys en el món professional de la perruqueria, va obrir les portes del seu local al C/ Colón 19 de Gandia acompanyada d'amics, familiars, així com de clients i clientes que han confiat en Jèssica tots aquests anys.

CONCENTRACIÓ VESPA I PAELLES DEL RAVAL

Aquest diumenge Gandia va acollir diverses activitats relacionades amb col·lectius i entitats. D'una banda, desenes d'amants de les motos Vespa es van donar cita per celebrar a la plaça del Prado la XI Concentració Vespa Club Safor. Posteriorment, tots els participants van fer un recorregut pels carrers de la nostra ciutat. També aquest cap de setmana es van celebrar les festes del Raval a Honor a l'Ecce Homo. Des de divendres passat i, gràcies al treball desenvolupat per l'Associació de veïns del Raval, es van organitzar dinars, jocs per als més menuts, cercaviles, sopars populars, revetlles i altres activitats, entre les quals va destacar el popular concurs de paelles que es va celebrar a la plaça Tirant.

17 de septiembre de 2023

UN AÑO MÁS LA HERMANDAD DE LA SANTÍSIMA CRUZ CELEBRÓ LA EXALTACIÓN DE LA SANTÍSIMA CRUZ EN SU SEDE CANÓNICA DE LAS ESCUELAS PÍAS

El sábado 16 de septiembre la Hermandad de la Santísima Cruz celebró la exaltación de la Santísima Cruz, una festividad con mucho arraigo en la Asociación y que los cofrades celebran desde sus inicios en 1875. La tarde del sábado 16 de septiembre cofrades y amigos de la Hermandad de la Santísima Cruz de Gandia acudieron a la iglesia de las Escuelas Pías para celebrar la festividad de la Exaltación de la Santísima Cruz.

15 de septiembre de 2023

RÓTOVA: TALLER D’AUTOCURA, DILLUNS 18 DE SETEMBRE

El proper dilluns, 18 de setembre, es realitzará al Centre Social un taller d’autocura. El taller té com a objectiu principal impactar de manera positiva en el benestar físic, mental i social de les persones usuàries del Servei de Teleassistència Avançada de la Dependència. Pretén, així, contribuir a ampliar la seua independència i seguretat, en la mesura que siga posible segons les seues circumstàncies, promovent, a més, la seua participació i presència en la societat.

14 de septiembre de 2023

EL TRIATLETA VICENTE PALONÉS VA ACONSEGUIR EL PASSAT DIUMENGE COMPLETAR EL SEU QUART MUNDIAL D'IRONMAN

Palonés va aconseguir el passat diumenge completar el seu quart Mundial d'Ironman, disputat a Niza (França). Tot i els problemes de fascitis plantar que arrossegava, l'esportista de Bellreguard va poder finalitzar al lloc 71 del seu grup d'edat, i al 428 del total dels 2.200 millors del món. De fet, amb la seua marca diumenge, 10h 57min, va segellar la segona millor posició en els quatre mundials que ha disputat, només superada pel lloc 58 del seu grup d'edat que va aconseguir a la cita del 2021 a Utah (EUA).

GANDIA OFEREIX DES DE HUI 47 HORTS SOCIALS ECOLÒGICS NOUS A SANTA ANNA

Fins el 23 de setembre s’obri el termini de sol·licitud d’ús i gestió, per dos anys, a través de la web www.gandia.org. Tenen una superfície de 60m2 cadascú. El preu públic és de 90 euros a l’any i inclou la despesa de l’aigua.

LES FESTES DEL RAVAL SE CELEBREN AQUEST CAP DE SETMANA

Tornen un any més les festes del Raval. la festivitat en honor a l´Ecce Homo es desenvoluparà del 15 al 17 de setembre.

EL TEATRE SERRANO ACULL EL CONCERT SOLIDARI "TRIBUTO SANZ" PER A RECAPTAR FONS EN LA LLUITA CONTRA LA SÍNDROME DE WOLFRAM

Serà el pròxim 14 d´octubre a les 20.00 hores i les entrades ja es poden adquirir al web movingtickets.com.

LES AMPA DELS IES JOAN FUSTER DE BELLREGUARD I VALL DE LA SAFOR DE VILLALONGA ES CONCENTREN PER REIVINDICAR “VOLEM BUS ESCOLAR”

La presidenta de l’AMPA Joan Fuster, Yolanda Tomás, ha manifestat: “Volem un bus escolar complet, organitzat i adequat”. Les AMPA dels IES Joan Fuster de Bellreguard i Vall de la Safor de Villalonga s’han concentrat este matí a les portes dels centres escolars per canalitzar el malestar pel fet de no disposar de servei de transport escolar de qualitat per assistir el dret a l’educació de les seues filles i fills.

13 de septiembre de 2023

CERCAVILA PER RÒTOVA, PER INICIAR EL CURS ESCOLAR 2023-24

El dilluns 11 de setembre el CRA Alfauir-Ròtova va iniciar el curs escolar 2023-24 d’una forma peculiar, ja que donà la benvinguda a l’alumnat i a les famílies amb una cercavila pel poble acompanyats amb la dolçaina i el tabalet. Moltes gràcies a totes i tots! Comencem una nova aventura!.

TORNA L´OUTLET MODA A FIRA MERCAT GANDIA AQUEST CAP DE SETMANA

Divendres 15 i dissabte 16 de setembre, al Mercat Municipal del Prado, es podran trobar tot tipus de peces de vestir, des de vestits, camisetes, pantalons, faldes que vagen a conjunt amb el teu outfit i amb els millors preus de temporada. L´horari de la fira és el següent: divendres de 10:30 a 14:00 i de 17:30 a 21:00 i dissabte de 10:30 a 14:00 i de 17:30 a 21:00. En total hi haurà 13 expositors per a tots els visitants que vulguen apropar-se a l´espai aquests dos dies.

FAMPA-VALÈNCIA DENUNCIA FALTA DE AUTOBUSES, DE ADAPTACIONES Y RETRASOS SUPERIORES A 40 MINUTOS EN LAS RUTAS DE SERVICIO DE TRANSPORTE ESCOLAR

Por tercer día consecutivo, el servicio de transporte escolar continúa presentando carencias. Las familias asociadas a las AMPA continúan canalizando el malestar por el hecho de no disponer del servicio de transporte escolar para asistir el derecho a la educación de sus hijas e hijos. Desde la Federación, se está realizando un seguimiento vía telefónica de las 14 rutas afectadas y apoyando en las AMPA de los centros educativos en sus reivindicaciones, para que puedan defender y denunciar esta situación.

GANDIA CELEBRA LA PRIMERA EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CINEMA

Gandia celebra la primera edició del Festival Internacional de Música de Cinema els dies 14, 15 i 16 de setembre. El festival acostarà la música del cinema a grans i menuts. Durant aquestes jornades la ciutadania podrà trobar-se amb músics interpretant en directe melodies de les seues pel·lícules favorites a diferents espais de la ciutat, com la Casa de la Cultura, la plaça Major, el passeig de les Germanies, la plaça del Rei Jaume I i el Teatre Serrano.

12 de septiembre de 2023

MÉS DE 80 ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS DURANT LA FIRA I FESTES 2023

Igual que el passat any la programació arrenca el 21 de setembre. 83 activitats, 27 concerts, 17 funcions teatrals, 11 entitats esportives realitzant exhibicions a més de 12 entitats culturals que participaran activament a la programació que s´ha dissenyat.

II JORNADES CONTRA LA LGTBI-FÒBIA `JAVIER ABIL´

Tindran lloc el pròxim divendres 15 de setembre al Saló d´Actes de la Casa de Cultura de Gandia Marqués de González de Quirós a partir de les 17.30 hores.

8 de septiembre de 2023

EN MARXA LA FIRA EXTRAESCOLARS AMB UNA OFERTA MOLT VARIADA PER ALS MÉS MENUTS

La quarta edició de Fira Mercat Gandia ja està en marxa amb la Fira Extraescolars que, hui divendres i demà dissabte en horari d´11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores, estarà present al Mercat Municipal del Prado per a tots els visitants. 14 empreses de la nostra ciutat, el que suposa una oferta molt variada, exposen els seus productes i activitats per als més menuts com balls, robòtica, rem, acadèmies d´anglés, atletisme, o scouts, entre altres. A més, el dissabte a la plaça del Prado a partir de les 18.30 hores els scouts faran diverses activitats per a totes les persones que vulguen participar i a les 19.30 hores l´escola de capoeira farà una exhibició i una masterclass.

GANDIA INICIA EL NOU CURS POLÍTIC AMB INVERSIONS EN MARXA I MÉS RECURSOS PER AL PLA RESPECTE

El Mercat del Prado millorarà la seua competitivitat gràcies a una inversió de 2 milions d´euros procedents dels fons Next Generation. El govern de Gandia ja ha iniciat la licitació del projecte de finalització del polígon de Sanxo Llop. El Pla Respecte comptarà amb més recursos. S´incrementen les sancions per tirar trastos al carrer sense avisar al servei de recollida. El pressupost de 2024 contemplarà un augment per a la millora de les contractes de neteja i parcs i jardins.

7 de septiembre de 2023

MARCIANO GÓMEZ DESIGNA AL NUEVO GERENTE DEL DEPARTAMENTO DE SALUD DE GANDIA

El conseller de Sanidad, Marciano Gómez, ha designado a Pedro Rollán García nuevo gerente del departamento de salud de Gandia. Licenciado en Medicina por la Universidad de Valencia y especialista en Cardiología, Pedro Rollán García ha ocupado el cargo de director médico en los hospitales Arnau de Vilanova, Manises, Consuelo y 9 de Octubre.

NURIA MONTES DESTACA QUE EL D*NA “ES UN EJEMPLO DE FORTALEZA DE LA GASTRONOMÍA COMO PRODUCTO TURÍSTICO” QUE ADEMÁS “CONTRIBUYE A LA DESESTACIONALIZACIÓN”

D*na Festival 2023 tendrá lugar en la Marineta Cassiana de Dénia los próximos días 30 de septiembre y 1 de octubre, con el mar como eje conceptual. La consellera de Turismo, el alcalde de Dénia y el chef Quique Dacosta han presentado las novedades de la sexta edición del evento gastronómico de referencia en el Mediterráneo.

BENIARJÓ: AJORNAMENT INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ

A causa de la malaltia sobrevinguda d'un dels artistes participants en l'exposició Eklektix23, la inauguració de la mostra, prevista inicialment per a demà divendres a Beniarjó, queda ajornada. Esperem informar-los en breu de la nova data d'inauguració. Disculpen les molèsties.

EL MINISTERIO DECLARA LAS FALLAS DE GANDIA COMO FIESTA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL

Las Fallas de Gandia son ya Fiesta de Interés Turístico Nacional. Pilar Bernabé, comunica que el reconocimiento será firmado hoy por la secretaria de Estado de Turismo y que en aproximadamente una semana será publicado en el BOE.

5 de septiembre de 2023

CÁRITAS GANDIA ORGANITZA LA IV GALA GASTRONÒMICA SOLIDARIA

Es desenvoluparà el dilluns 18 de setembre en un espai a l´aire lliure de més de 10.000 m² (a la plaça Tirant de Gandia) i amb un aforament que oscil·larà entre les 350 i les 400 persones. L´entrada a la Gala tindrà un cost de 20 € i a més es vendrà rifa a un preu de 5 euros. La participació enguany és de 47 empreses i entitats, entre elles, restaurants de Gandia i la Safor, així com de València.

RÓTOVA CELEBRA LES FESTES PATRONALS DE 2023 DEL 6 AL 10 DE SETEMBRE

Ròtova celebra les festes patronals de 2023, dedicades al Crist de la Fe (per part dels homes), a la Mare de Déu de la Salut (per part de les dones), a la Divina Aurora (per part dels festers joves) i a Sant Bartomeu (per part de l’Ajuntament); les festes s’inicien el 6 de setembre, amb la presentació de la regina la seua cort d’honor, presents durant totes les celebracions.

OBERTES LES INSCRIPCIONS DE BANDES PER AL TIO DE LA PORRA

L´Ajuntament de Gandia ha habilitat al seu web (gandia.es) l´enllaç amb tota la informació necessària i el formulari pertinent per a inscriure´s, un any més, a les bandes del Tio de la Porra. Des de 2017, a més de les bandes formades per estudiants, també està present la banda del Tio de la Porra Sènior, atenent la demanda de molta gent.

4 de septiembre de 2023

PRADAS ANUNCIA LA TRAMITACIÓN DEL NUEVO PORN DE SERRA GELADA CADUCADO DESDE 2015 Y SE COMPROMETE A EJECUTAR ESTA LEGISLATURA LA CONEXIÓN TRANVIARIA INTEGRAL DE LA MARINA

La consellera avanza la realización de obras para la mejora del saneamiento del agua entre Benidorm y l'Alfàs del Pi por valor de más de 3 millones de euros. Salomé Pradas renueva las concesiones de transporte para garantizar la movilidad de 200.000 personas usuarias de la comarca de La Marina.

LA ASOCIACIÓN DE PERSONAS SORDAS DE GANDIA “LA SAFOR” REALIZA LA APERTURA DEL PROGRAMA DE ACTIVIDADES – 30º ANIVERSARIO DE APESORGA

Una persona sorda asociada va a recibir la Insignia de Plata por el 25º aniversario perteneciente a nuestra asociación. Será para el sábado día 09 de septiembre del presente año, a la apertura del programa de actividades a partir de las 19:30 Horas.

EL PLA RESPECTE REP UN TOTAL DE 578 AVISOS DURANT EL MES D´ AGOST

L´Ajuntament de Gandia ha rebut un total de 578 avisos remesos a diversos departaments dins del dispositiu del Pla Respecte durant el mes d´agost. Una xifra que suposa una disminució de l´1% respecte al mateix mes de l´any anterior.

1 de septiembre de 2023

GANDIA DONA LA BENVINGUDA ALS 13 NOUS TREBALLADORS PROVINENTS DELS PROGRAMES D’OCUPACIÓ AVALEM CAPACITATS

Es tracta de donar una oportunitat laboral a persones amb diversitat funcional perquè puguen obtindre experiència remunerada i introduir-se en el mercat laboral. La durabilitat dels contractes per a tots ells és de 9 mesos.

AVISO LEGAL

© Joan Carles Serra © laveudegandia.com, © laveudelasafor.com - 2015/2023. (Todos los derechos reservados).
Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de
laveudegandia.com, laveudelasafor.com.
Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.