laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Violéncia de génere
Foto: Pixabay/2023
Fuente: Ajuntament de Gandia
Valencia 24 de noviembre de 2023

GANDIA COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

 

• La regidora d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Maribel Codina, ha donat a conéixer les activitats que s'han organitzat des del departament amb motiu del 25 N, Dia Internacional contra la violència de gènere. Tal com ha explicat l'edil, es tracta d'una sèrie d'activitats destinades a visibilitzar i conscienciar la població sobre la xacra que suposa violència de gènere.

Hui, divendres 24 de novembre, la plaça Major acollirà a partir de les 12 hores la lectura del Manifest contra la violència de gènere que serà llegit per Fátima Ordóñez, de l'Associació Dones d'Hui. Finalitzada la lectura, es lliuraran els premis dels concursos de fotografia i de cartells.

Durant la jornada de demà i en horari de 16 a 21 hores, s'instal·larà un punt violeta a la plaça del Tirant. Aquesta iniciativa, on també participa el departament de Joventut, té per objectiu sensibilitzar els joves sobre els diferents tipus de violència que afecten la societat.

El mateix dissabte i a la Casa de la Marquesa a partir de les 18.00 hores tindrà lloc una lectura d'escrits de dones víctimes de la violència de gènere a càrrec de Juana Miró. Presentarà l'acte Ana María Estruch.

* A partir de les 20 hores serà el torn per a l'encesa de llums a la plaça de l'ajuntament.

La programació finalitzarà dimecres que ve 29 de novembre a l'edifici tosses a les 18.30 hores amb la conferència "Socialització preventiva de la Violència de Gènere. Solucions efectives per a la infància, l'adolescència i la joventut".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.