laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Oliva
Foto: VD/2023
Fuente: PSPV-PSOE Oliva
Valencia 22 de octubre de 2023

EL GOVERN D’OLIVA ELIMINA EL PROGRAMA INFANTIL DE CONCILIACIÓ OLIVIA TARDOR

 

• El govern de l’Ajuntament d’Oliva elimina el projecte, subvencionat pel Pla Corresponsable i promogut pel Ministeri d'Igualtat.

• Des del PSPV-PSOE es lamenta aquesta decisió ja que la passada legislatura es va treballar per fer realitat el programa Oliva Concilia.

• Un projecte subvencionat pel Pla Corresponsable que promou el Ministeri d'Igualtat, que era l'alè a les famílies treballadores que necessitaven un espai per als menuts en horari no lectiu.

Davant l'èxit dels primers projectes, Ludoteca Olivia i Espai Olivia, es va lluitar per donar-li continuïtat amb Estiu Olivia, Tardor Olivia i Nadal Olivia. Va ser la legislatura passada quan es va enllestir l'Estiu Olivia que encara hem gaudit aquest any. Però sembla que aquest fil s'ha vist truncat, ja que aquesta tardor no s'han ofert els serveis del programa Tardor Olivia.

La cobertura d'Oliva Concilia ha ajudat a conciliar a les famílies d'Oliva, oferint ludoteca pública, gratuïta i amb flexibilitat d'horari per als matins no lectius (dissabtes i vacances) en horari de 8.00 a 14.00 hores, i totes les vesprades de dilluns a divendres en horari de 17.00 a 20.00 hores.

La regidora socialista, Araceli Sansaloni afirma que: “Front la demanda ciutadana d'aquest servei, des del Grup Socialista reclamem que torne el programa Oliva Concilia amb totes els seus programes i cobertures.”

“Corren temps on els menuts i joves necessiten espais on socialitzar i allunyar-se del mal ús de les noves tecnologies i les famílies precisen d’aquests espais, públics i gratuïts, per poder compatibilitzar la feina i altres responsabilitats amb la conciliació familiar”, conclou Sansaloni.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.