laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de família després de la reunió
Foto: Compromís/2023
Fuente: Ayuntament de Palma de Gandia
Valencia 21 de noviembre de 2023

COMPROMÍS ACONSEGUIX UN ACORD UNÀNIME PER A L’ADOPCIÓ DE MESURES URGENTS PER A GARANTIR EL DRET A L’AIGUA A PALMA DE GANDIA

 

• El diputat del grup Compromís a la Diputació, Pau Andrés, ha demanat solucions immediates per a que el veïnat tinga un subministrament d’aigua de qualitat i segur.
• Segons explica el diputat Pau Andrés “la situació del subministrament d’aigua a Palma requerix de mesures urgents donat que es tracta de garantir un dret bàsic. Les Diputacions hem d’estar al costat dels problemes reals dels municipis i del veïnat com és el cas de l’aigua a Palma de Gandia ”.

La iniciativa que proposava el Grup Compromís reconeixia la greu situació que patix este municipi de La Safor, on els pous que abastien el poble no disposen d’aigua suficient ni de qualitat suficient per a garantir el subministrament a la població. Així mateix, es demanava l’adopció d’accions de caràcter extraordinari donat que l’Ajuntament ha hagut de fer front al subministrament d’aigua embotellada per a garantir este dret humà a l’aigua. La inversió que cal fer per a la connexió de Palma a la xarxa d’aigua de la Mancomunitat excedix les capacitats financeres i tècniques d’un sol municipi i per això Compromís ha reclamat solucions immediates a la Diputació.

Una delegació de Palma de Gandia, encapçalada per l’alcaldessa Paula Femenia, s’ha desplaçat fins a la Diputació per a demanar el suport de tots els grups polítics a esta necessitat del veïnat del municipi.

Finalment, i després d’una esmena d’aproximació, s’ha aconseguit la unanimitat de tots els grups polítics a la moció de Compromís on s’ha acordat que la “Diputació de València presentarà assistència tècnica, jurídica i econòmica a l’Ajuntament de Palma de Gandia per a la construcció urgent de les infraestructures necessàries per al subministrament d’aigua potable”.

Pau Andrés ha agraït el suport de tots els grups polítics i ha demanat que ara el govern de la corporació provincial es pose mans a l’obra per a que esta infraestructura siga una realitat el més prompte possible. El Grup Compromís estarà vigilant al compliment dels acords hui adoptats.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.