laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartell anunciador retallat
Cartell: © AjuBenarjó/2023
Fuente: Ajuntament de Beniarjó
Valencia 20 de noviembre de 2023

BENIARJÓ CELEBRA UN CAP DE SETMANA D’ESPORT SOLIDARI I COMPETITIU

 

• El dissabte 25 de novembre tindrà lloc la 5a Caminata Solidària i el diumenge 26 se celebrarà l’11a Cursa Popular Solidària.

• Beniarjó es prepara per a viure un cap de setmana d’esport solidari del qual la ciutadania podrà gaudir en un ambient familiar i també d’una forma més competitiva.

5A CAMINATA SOLIDÀRIA


Cartell anunciador - Cartell: © AjuBenarjó/2023

Després de tres anys sense poder celebrar-se, l’Ajuntament de Beniarjó recupera la Caminata Solidària en la seua 5a edició, que se celebrarà el dissabte 25 de novembre. Es tracta d’una activitat de caràcter solidari en la qual les persones participants podran aportar aliments no peribles, així com productes d’higiene personal i de neteja que hauran d’entregar el mateix dia de la caminata. Aquests productes es destinaran al Banc d’Aliments de Beniarjó, que ho repartirà entre les persones i famílies més vulnerables.

Aquesta activitat lúdica i esportiva tindrà lloc a partir de les 16,30 hores des de la plaça Ausiàs March i totes les persones participants que ho desitgen podran portar la seua mascota. La caminata consta d’un recorregut de 5 quilòmetres, que forma part del traçat de la cursa de l’endemà.

11A CURSA POPULAR SOLIDÀRIA CONTRA EL CÀNCER


Cartell anunciador - Cartell: © AjuBenarjó/2023

Ja el diumenge 26 de novembre, Beniarjó acull l’11a Cursa Popular Solidària contra el càncer, inclosa dins el circuit de Curses Populars de la Safor. El preu de la inscripció per a les persones adultes és de 5€ mentre que els xiquets i xiquetes i els i les adolescents fins a 17 anys podran participar de forma gratuïta. Les inscripcions es podran realitzar a la web crono4sports.com.

La cursa començarà a les 10 hores des del carrer de l’Estació, enfront de la plaça Ausiàs March, i tindrà un recorregut de 8 quilòmetres. Els tres primers transcorreran per dins del nucli urbà, on els i les participants gaudiran de l’acompanyament i l’animació de l’Agrupació Artístic Musical Ausiàs March de Beniarjó.

Tal com ha explicat el regidor d’Esports de Beniarjó, Fernando Sellens, el 20% de la recaptació d’aquesta cursa popular es destinarà a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) i a l’Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana (Aspanion). Ambdues entitats disposaran d’unes carpes informatives en la plaça Ausiàs March, on les persones que ho desitgen podran acostar-se a fer el seu donatiu. D’altra banda, les bunyoleres de Beniarjó posaran a la venda bunyols durant el matí de diumenge i també destinaran la recaptació per la venda d’estos dolços a AECC i Aspanion.

Fernando Sellens ha agraït a totes les persones voluntàries, així com a les associacions que col·laboren i a les empreses i comerços que patrocinen aquestes activitats esportives i solidàries, la seua participació i la seua ajuda per a poder organitzar-les. “Sense la seua aportació i implicació seria molt difícil poder desenvolupar aquestes iniciatives amb l’èxit de participació i públic que aconseguim”. El regidor d’Esports ha animat també a la ciutadania a “gaudir d’un cap de setmana esportiu, familiar i solidari”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.