laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la lectura del manifest
Foto: Natxo Francés/2023
Fuente: Ajuntament de Gandia
Valencia 17 de noviembre de 2023

GANDIA S'UNEIX AL DIA INTERNACIONAL DE LA MEMÒRIA TRANS

 

• La plaça Major de Gandia ha acollit a les 12 hores de hui, 17 de novembre, la lectura d'un manifest amb motiu del Dia Internacional de la Memòria Trans.

Enguany, la representant del Club LGTBIQ+ de la Safor-Valldigna, Julen Camarena, ha sigut l'encarregada de donar el discurs en el qual, entre altres coses, ha destacat la importància de “exigir una vida lliure de violència perquè les persones trans puguen exercir els seus drets com la resta de la ciutadania”. A més, ha defensat l'obligació que tenen els Estats de protegir als qui formen part d'este col·lectiu i de garantir la seua llibertat d'expressió, associació i reunió.

* Finalment, els i les assistents han volgut recordar els noms de totes les víctimes que la transfòbia ha deixat al seu pas este 2023.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.