laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cami agrícola de la Vall de Gallinera
Foto: AyulaValldeGallinera/2023
Fuente: Ajuntament de La Vall de Gallinera
Valencia 17 de noviembre de 2023

LA VALL DE GALLINERA ACONSEGUEIX 525.410€ DE FINANÇAMENT PER L'ADEQUACIÓ DELS CAMINS AGRÍCOLES

 

• La Vall de Gallinera aposta per la millora i adequació dels camins agrícoles del municipi, ja que els considera les vies vertebradores del territori i necessaris per a poder accedir als camps agrícoles.

L'agricultura és el pilar econòmic fonamental del municipi a partir del qual irradia cap a tots els altres sectors econòmics. Per tot açò, a través de subvencions tant de la Generalitat Valenciana com de la Diputació d'Alacant, s'ha aconseguit finançament per valor de 525.410€ a la millora dels següents camins:

- Camí de l'Ombria de Benissili: 48.000€

- Acondicionament parcial de diferents camins agrícoles: 26.500€

- Camí del Castell de Benirrama: 23.000€

- Camí de l'Ombria d'Alpatró: 50.770€

- Camí del Passet de la Carroja: 42.140€

- Camí del Cementiri de Benialí: 21.000€

- Camí del Pla del Valero i Camí de la Depuradora de Benirrama, Camí del Passet de Benialí, Camí de la Font de l'Orenga i Camí de l'Ombria d'Alpatró, Camí de l'Assagador de Llombai i Camí de l'Ombria de Benissili: 314.000€

El consistori municipal, dirigit per Gent per la Vall, ha realitzat les gestions oportunes perquè la Diputació d'Alacant dispose i execute, per un valor de 523.034€, la retirada del despreniment del Camí del Xap que va tindre lloc ara fa més d'un any durant les pluges de març i abril del 2022 on caigueren més de 1.200 l/m².

Aquest camí és fonamental per a la unió i comunicació entre les valls d'Ebo, Alcalà i Gallinera i per a mantenir els camps agrícoles de dalt la Serra propietat dels i les habitants de la Vall de Gallinera.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.