laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ajuntament de Beniarjó
Logo: © AjuBenarjó/2023
Fuente: Ajuntament de Beniarjó
Valencia 13 de noviembre de 2023

ANALÍTICA AIGUA SERPIS

 

• Eva Llinares, ha pres la decisió de contractar una empresa que demà dimarts realitzarà una analítica de les aigües del Serpis al seu pas pel municipi per a determinar si l'aigua continua contaminada arran l'incendi de l'empresa Citrosol de Potries.

Eva Llinares ha mostrat el seu malestar pel fet que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer no haja enviat a l'Ajuntament de Beniarjó, a hores d'ara i de manera formal, el resultat de l'analítica que va fer aquest organisme a les aigües del Serpis.

L'alcaldessa de Beniarjó ha assegurat que "volem quedar-nos tranquils i saber si l'aigua del riu contina contaminada i quin tipus de productes químics conté o si, per contra, l'aigua ja no suposa cap perill per als nostres veïns i veïnes".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.