laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Trobada a la plaça
Foto: AyuRòtova/2023
Fuente: Ajuntament de Ròtova
Valencia 13 de noviembre de 2023

LA PLAÇA DE RÒTOVA, COM A ESPAI TROBADA AMB ESCRIPTORES I ESCRIPTORS

 

• La gent participant també ha pogut adquirir llibres de segona mà, a benefici d’ADELA CV.

La plaça Major de Ròtova acollí, diumenge 12 de novembre, la cinquena edició de la 'Trobada a la plaça', un espai on la gent ha pogut llegir els textos d’escriptors i escriptores valencians i, a més, hi ha pogut conéixer-los i compartir-ne el sentit de les obres. Hi han pres part Maria Josep Escrivà, Salvador Bolufer, Irene Verdú, Santiago Diaz, Vicent Magraner (La meua pau) i Jose Figueres.

La regidora de Cultura i Criança, Formació i Educació Integral, Antònia Paredes, ha explicat que esta trobada «és una oportunitat d’obrir-nos i compartir un espai nostre, la plaça, amb la literatura. D’omplir, el cor del poble, de paraules, pensaments i emocions. Tot un plaer per a l’ànima».

El públic ha pogut endur-se’n els llibres signats, gràcies a la participació de la Llibreria d'Almiserà. I ha pogut donar una segona oportunitat a d’altres, adquirint llibres de segona mà a benefici d’ADELA CV, per a lluitar contra la malaltia de la ELA.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.