valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Foto de família després de la signatura de l'acord
Foto: CCOO-PV/2023

Fuente: Comisiones Obreras (CCOO-País Valencia)
Valencia 10
de noviembre de 2023

ITV

RATIFICAT PEL SINDICATS I LA CONSELLERIA L'ACORD D’HOMOGENEÏTZACIÓ DE RETRIBUCIONS EN L’EMPRESA PÚBLICA SITVAL

 

• CCOO mai ha dubtat de la validesa de l’acord.

• La Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO-PV valora que aquest govern aposte per un servei públic i de qualitat, ja que millorant les condicions del personal es millora el servei que es presta.

• El sindicat continuarà negociant per a l'elaboració d'un conveni col·lectiu únic per a totes les estacions de les ITV, una de les principals reivindicacions, juntament amb la salarial.

En els pròxims anys, des de 2023 fins a 2026, la nova empresa pública SITVAL creada per a conduir la reversió al sistema públic de les ITV (un servei que sempre hauria d’haver-ho sigut), per fi equipararà progressivament el salari de les persones treballadores que hi presten el seu servei, d’aquesta manera es garanteix que en qualsevol estació i a igualtat de treball, es reba la mateixa remuneració. Cal recordar que les diferències entre estacions arribaven en alguns casos al 40 %.

Valorem que aquest govern aposte per un servei públic i de qualitat, perquè millorant les condicions del personal es millora el servei que es presta a la ciutadania. Així mateix, continuaran els treballs de la Comissió de Negociació, per a l’elaboració d’un conveni col·lectiu únic per a totes les estacions de les ITV, una de les nostres principals reivindicacions juntament amb la salarial.

"Treballem perquè la unificació de condicions i retribucions es puga estendre, per tal de garantir-la, a tot el personal que presta els seus serveis en l'Administració valenciana i el sector públic", afirma Pep Cloquell Mascarell, responsable del Sector Autonòmic de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO-PV.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es © valenciadiario.eu - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.