laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ajuntament de Beniarjó
Foto: AjuBenarjó/2023
Fuente: Ajuntament de Beniarjó
Valencia 10 de noviembre de 2023

BENIARJÓ OFEREIX AJUDES PER A LA VACUNACIÓ INFANTIL QUE NO COBREIX LA SEGURETAT SOCIAL

 

• L’Ajuntament cobrirà el 50% del cost de la vacuna amb un màxim de 50€ per dosi i menor.

• L’Ajuntament de Beniarjó convoca per cinqué any consecutiu ajudes dirigides a l’adquisició de vacunes infantils que no cobreix l’actual sistema valencià públic de salut per no considera-les obligatòries però que sí recomana l’Associació Espanyola de Pediatria.

• En concret, el consistori beniarjoter ajudarà a les famílies amb menors a costejar les vacunes contra el Rotavirus (Rota Teq o Rotarix), el Meningococo B (Bexsero), la Meningitis ACWY (Nimenrix) i el Papil·loma humà (Gardalsil, Cervarix o altres).

Les ajudes consistiran en una quantitat equivalent al 50% del cost de la vacuna, amb un màxim de 50€ per dosi i per menor. La quantia total que l’ajuntament destinarà a aquesta finalitat és de 3.700€, consignats en el pressupost municipal de 2023. L’adjudicació d’aquestes quantitats s’aplicarà fins que s’esgote la consignació pressupostària.

QUI POT DEMANAR LES AJUDES PER A LA VACUNACIÓ INFANTIL

Podran sol·licitar aquestes ajudes els pares, mares i/o tutors dels menors que hagen de vacunar-se. Aquests últims hauran d’estar empadronats a Beniarjó abans del 31/12/2022.

Les sol·licituds hauran de presentar-se en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Beniarjó a través del model que el mateix consistori facilita a totes les persones interessades, bé en les dependències municipals o bé a través de la pàgina web del consistori: https://www.beniarjo.es/ (pàgina externa a aquest diari).

*** El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 7 de desembre de 2023.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.