laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ajuntament de Beniarjó
Logo: © AjuBenarjó/2023
Fuente: Ajuntament de Beniarjó
Valencia 17 de octubre de 2023

BENIARJÓ TRIA MILLORAR L’EQUIPAMENT DEL GIMNÀS MUNICIPAL EN EL PROCÉS DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

 

• L’Ajuntament destinarà una partida de 10.000€ per a aquest projecte, que s’executarà durant l’any 2024.


• La tercera edició dels pressupostos participatius a Beniarjó ja té proposta guanyadora. Es tracta de la millora de l’equipament del gimnàs municipal, amb noves màquines i material per a fer esport, un projecte que s’executarà al llarg del pròxim any.

• Aquesta iniciativa comptarà amb una inversió de 10.000€ que el govern municipal de Beniarjó ja ha pressupostat prèviament en els comptes generals de l’any que ve.

La proposta guanyadora ha rebut 101 punts dels veïns i veïnes que han participat en aquest procés participatiu. La segona proposta més votada ha estat la instal·lació de zones d’ombra als espais públics de la localitat, una iniciativa que ha obtingut 97 punts i que s’ha quedat a només quatre de la guanyadora. En tercer lloc, la ciutadania ha triat un projecte molt similar a l’anterior, en aquesta ocasió la ubicació d’ombres als parcs infantils, amb 75 punts.

El regidor de Participació Ciutadana, Fernando Sellens, ha assenyalat que “la proposta guanyadora és molt bona perquè ens permetrà millorar una de les instal·lacions més sol·licitades pel municipi”. Així mateix, Sellens s’ha mostrat satisfet pel desenvolupament del procés participatiu i ha agraït a totes les persones que s’han involucrat de forma activa, tant en l’elaboració de les propostes com en les posteriors votacions.

El regidor socialista ha volgut agrair també a aquelles persones que han participat, però que han vist com la seua proposta no resultava guanyadora. “A tots ells els done les gràcies per participar i els demane que no decaiga l’ànim, perquè aquestes propostes menys votades resulten molt interessants i ens permeten recollir, prioritzar i prendre nota de cara a futures inversions que l’Ajuntament de Beniarjó podria realitzar mitjançant subvencions o altre tipus de finançament, arribat el moment”.

D’altra banda, Fernando Sellens ha confirmat que ja s’ha executat el projecte guanyador de la segona edició dels pressupostos participatius, consistent en instal·lar aparells d’aire condicionat en les aules del CEIP Sant Marc. No obstant això, de moment no han pogut posar-los en marxa fins que el centre no obtinga l’autorització pertinent per part de la Conselleria d’Educació.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.