laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ajuntament de Ròtova
Logo: © AyuRótova/2023
Fuente: Ajuntament de Ròtova
Valencia 16 de septiembre de 2023

L’AJUNTAMENT DE RÒTOVA SOL·LICITA A LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ QUE SOLUCIONE ELS PROBLEMES A L’INICI DE CURS A L’INSTITUT IES VALL DE LA SAFOR

 

• L’Ajuntament de Ròtova ha estat present a la concentració convocada per l’AMPA de l’IES Vall de la Safor, dijous 14 de setembre, per demanar a la Conselleria d’Educació que solucione la insuficiència en el transport, la manca de servei de cafeteria i el transtorn en els horaris per a famílies, professorat i alumnat.

• Des de l’Ajuntament s’ha sol·licitat una reunió urgent a la Conselleria d'Educació per tal que done donar explicacions dels fets ocorreguts i posar-hi una solució satisfactòria que atenga les peticions de les famílies, del centre educatiu i dels municipis, ha explicat Antònia Paredes, regidora de Criança, Formació i Educació Integral.

S'ha informat a les famílies que el nombre d'autobusos és insuficient per a transportar tot l'alumnat d'alguns cursos els dies que acaben a les 14:00 h per la qual cosa s’han d’esperar fins les 15:15h, i en conseqüència provoca que l’alumnat de Ròtova arribe a casa sense dinar vora les 16h.

L’ampliació de l’horari lectiu, en aplicació de la Resolució de la Conselleria publicada el 31 d’agost, comporta problemàtiques afegides en instituts de zones rurals com és l’IES Vall de la Safor, al qual està adscrit el municipi de Ròtova, per la dificultat afegida d’adaptar el servei de transport en el moment de la tornada a casa.

* Tots els instituts públics de la comarca de la Safor menys l’IES Vall de la Safor tenen l'horari reduït autoritzat per als mesos de juny i setembre des de fa més de quinze cursos.
* El servei de cafeteria encara no està en marxa a l'IES Vall de la Safor, tot i estar adjudicat.
* No hi ha hagut prou places d’autobús per a retornar l’alumnat de 1r ESO de Ròtova, a les 14h, el dijous, 13 de setembre, i així ocorrerà previsiblement cada dijous.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.