laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ajuntament de Beniarjó
Logo: © AjuBenarjó/2023
Fuente: Ajuntament de Beniarjó
Valencia 14 de septiembre de 2023

L’ALCALDESSA DE BENIARJÓ DEMANA A LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ QUE SOLUCIONE ELS PROBLEMES DE FALTA DE PROFESSORAT I DEL MAL SERVEI D’AUTOBUSOS

 

• Eva Llinares mostra el seu suport al claustre del CEIP Sant Marc així com a les famílies d’este centre educatiu i de l’IES Vall de la Safor.

L´alcaldessa de Beniarjó, Eva Llinares, i la regidora d´Educació, Concha Germán, han participat este matí en la concentració convocada pels pares, mares i alumnat de l’IES Vall de la Safor de Villalonga pels problemes derivats del mal servei d´autobusos que s’han produït des del primer dia de curs i que obliguen a part de l’alumnat a esperar-se fins una hora per a poder tornar a casa. Això provoca que arriben a les quatre de la vesprada després d’estar en el centre educatiu des de les vuit del matí.

Posteriorment, tant l´alcaldessa com la regidora d´Educació s´han unit a la concentració convocada al CEIP Sant Marc de Beniarjó pels pares, mares, alumnat i professorat del centre educatiu. El claustre i les famílies han protestat pel fet que, a hores d´ara, encara falten 4 places per cobrir en el centre: 3 d´infantil i 1 de primària, amb les conseqüències que això comporta per a l´atenció de l´alumnat.

Eva Llinares ha lamentat la falta de previsió i la mala gestió per part de la Conselleria d’Educació i ha demanat a l’administració autonòmica que siga més diligent i pose solució de forma urgent, tant als problemes de falta de professorat com de transport públic.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.