laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ajuntament de Ròtova
Logo: © AyuRótova/2023
Fuente: Ajuntament de Ròtova
Valencia 13 de septiembre de 2023

RÒTOVA CELEBRA LES FESTES PATRONALS 2023 DEL 6 AL 10 DE SETEMBRE

 

• Ròtova tingué una presentació de festes inclusiva, amb intèrpret de llengua de signes. Les nits de festa van comptar amb un Punt Violeta i gots reutilitzables.

Ròtova celebrà les festes patronals de 2023, dedicades al Crist de la Fe (per part dels homes), a la Mare de Déu de la Salut (per part de les dones), a la Divina Aurora (per part dels festers joves) i a Sant Bartomeu (per part de l’Ajuntament); les festes s’iniciaren el 6 de setembre, amb la presentació de la regina i la seua Cort d’Honor, presents durant totes les celebracions. L’acte va comptar amb una intèrpret de llenguatge de signes, per tal de fer-lo inclusiu.

L’Ajuntament agraeix a les comissions, a les festeres de la Mare de Déu de la Salut, als festers del Crist de la Fe, a la joventut de la Divina Aurora, a la regina de festes i la seua cort d'honor (i als damets i dametes), als portadors de les imatges i a La Rotovense Musical; així com als treballadors i treballadores de l'Ajuntament, a la parròquia, al poble de Ròtova, comerços i empreses, sense els quals açò no haguera sigut possible, ha explicat Maria Fayos, regidora de Festes.

Les nits de festa van comptar amb un Punt Violeta, un espai segur i d’assessorament ubicat en l’espai de les verbenes. A més, un any més, la festa també va comptar amb gots reutilitzables, per evitar-ne els d’un sol ús, amb el missatge «Riure, viure, ser lliure. En festes, també, respecta».

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.