laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la roda de premsa
Foto: AyuBellreguard/2023
Fuente: Ajuntament de Bellreguard
Valencia 13 de septiembre de 2023

BELLREGUARD DONA PAS A LES FESTES AMB LA PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA, EL CARTELL I LA CAMISETA

 

• L’acte es va celebrar a la Llar dels Jubilats amb participació de l’alcaldessa, les regidores de Festes i Igualtat i l’artista Adrià Sanfélix, autor de la imatge distintiva.

• Les Festes de Bellreguard estan a punt de començar i, el passat dilluns, van tindre el seu pròleg amb la presentació del programa, el cartell i la camiseta en la Llar dels Jubilats.

La imatge distintiva de les Festes és obra enguany d’Adrià Sanfélix, qui va revelar amb orgull el seu disseny. Un cartell que captura l’esperit i l’essència de les Festes de Bellreguard, i que plasma el talent creatiu de l’artista bellreguardí. La regidora de Festes, Amparo Marí, va presentar la programació i va expressar el seu agraïment a totes i tots els qui han treballat en l'organització d'aquest esdeveniment tan esperat.

Nati Rocher, regidora de Polítiques Inclusives i Igualtat, va subratllar la importància de garantir que les festes siguen un espai acollidor i inclusiu per a tothom, i va compartir les iniciatives destinades a fer-ho realitat.

Per acabar, l’alcaldessa de Bellreguard, Cristina Mateu, va concloure la presentació amb paraules d'agraïment i un fort compromís amb el poble, assegurant que aquestes festes seran un èxit rotund i una oportunitat per a la unió i l'alegria de tots els habitants de Bellreguard.

La música en directe per l'Agrupació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard va omplir l'aire d'una agradable melodia que va acompanyar tota la presentació, donant-li un toc encara més festiu i emocionant.

* Amb aquest acte, Bellreguard ha marcat el començament d'unes festes que prometen ser inoblidables.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.