laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartell anunciador retallat
Cartell: © AjuBeniarjó/2023
Fuente: Ajuntament de Beniarjó
Valencia 11 de septiembre de 2023

BENIARJÓ CELEBRA LES SEUES FESTES PATRONALS DEL 14 AL 17 DE SETEMBRE

 

• La programació festiva inclou esdeveniments lúdics multitudinaris com la cavalcada de disfresses i la paella gegant així com actes religiosos.

• Beniarjó celebra del 14 al 17 de setembre les seues festes patronals 2023, dedicades als Sants Metges Cosme i Damià, la Mare de Déu dels Dolors i el Santíssim Crist de l’Empar.

L’Ajuntament de Beniarjó, juntament els festers i festeres de 2023 i l’Associació de Jubilats i Pensionistes, han organitzat una programació festiva pensada per a totes les edats. Durant quatre dies, el veïnat de Beniarjó, així com els visitants que durant estos dies s’acosten al municipi, podran gaudir d’activitats de caràcter lúdic com parcs infantils, actuacions musicals, teatre, sopars al carrer, espectacles, cercaviles o focs d’artifici. La programació festiva inclou també diferents actes religiosos com les celebracions eucarístiques i la processó del diumenge en honor als Sants Cosme i Damià, la Mare de Déu dels Dolors i el Santíssim Crist de l’Empar.

Entre les activitats més destacades figuren la cavalcada de disfresses prevista per al divendres 15 de setembre a partir de les 19 hores, o la paella gegant programada l’endemà, el dissabte 16, a partir de les 14 hores. Ambdues iniciatives destaquen pel seu caràcter multitudinari i festiu. També s’espera una alta participació en el Tribut a Queen a càrrec del grup Keeng, el divendres a partir de les 23’30 hores.

Una altra de les iniciatives que compta amb una bona acollida dels veïns i veïnes de Beniarjó és el concurs de balcons, façanes i finestres engalanades, una iniciativa que arriba ja a la seua quarta edició. Esta activitat posa a prova la capacitat creativa de la ciutadania i contribueix a crear un gran ambient festiu al municipi. Les inscripcions per a poder participar finalitzen el 12 de setembre.

El regidor de Festes de Beniarjó, Óscar Barres, ha agraït la col·laboració dels festers i festeres de 2023 així com de l’Associació de Jubilats i Pensionistes per a fer possible la programació festiva d’enguany. Així mateix, ha animat a la ciutadania a eixir al carrer i participar de totes les activitats festives previstes amb sentit comú i responsabilitat.

En este sentit, des de la regidoria d’Igualtat que dirigeix el mateix Óscar Barres, han llançat una sèrie de consells perquè estes festes siguen participatives, inclusives, sostenibles i divertides. Entre altres aspectes, durant els dies festius s’instal·larà un Punt Violeta i Divers al carrer de l’Estació, en l’encreuament amb el carrer Escoles, junt a la plaça Ausiàs March. Allí podrà acudir qualsevol persona en cas de detectar o ser víctima de qualsevol tipus d’agressió sexista.


Cartell anunciador - Cartell: © AjuBeniarjó/2023

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.