laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartell anunciador
Cartell: © AjuBeniarjó/2023
Fuente: Ajuntament de Beniarjó
Valencia 6 de septiembre de 2023

BENIARJÓ ACULL UNA EXPOSICIÓ D'ARTISTES INTERNACIONALS ESTABLERTS A LA SAFOR

 

• Eklektix23 Art Society mostrarà les seues obres d'art contemporani del 8 al 24 de setembre.

• La sala d'exposicions Vicent Vidal Miñana de Beniarjó acull una exposició col·lectiva d'artistes internacionals establerts a la Safor, principalment en el municipi d'Oliva. La mostra s’inaugurarà el divendres 8 de setembre a les 19’30 hores.

L'associació d'art Eklektix23 està formada per una amalgama d'artistes, pintors i escultors provinents de diversos països europeus com Gran Bretanya, Irlanda, Suècia, Alemanya, Holanda, Finlàndia, Eslovàquia i Itàlia. Recentment s'han incorporat a l'entitat dos artistes de nacionalitat espanyola nascuts a la Safor: Salva Mascarell i Àngels Gregori.

Tots ells comparteixen dues passions: la primera és la comarca de la Safor, en la qual han fixat la seua residència i la segona, l'atracció per l'art contemporani en les seues diferents manifestacions i corrents.

Els artistes participants en l'exposició són Angela Town, Connie Fahy, Douwe Kok, Eric Sprigg, Hock Khoe, Jazzin Balfe Mavrikis, Joakim Wasesward, Johanna van Wylick-Vellinga, Lydia Jones, Salva Mascarell, Sauro Giannini y Sue Pettinger. Cal destacar que dos dels artistes participants tenen arrels a Beniarjó: Joakim Wasesward ha fixat la seua residència en el municipi i Salva Mascarell va nàixer en esta localitat.

* L'agrupació d'artistes Eklektix23 sol convidar a un artista de la Safor a participar en les seues exposicions col·lectives i en el cas de la mostra de Beniarjó serà la pintora Marietta.
* L'exposició estarà oberta fins al dia 24 de setembre en horari de vesprada, de 18 a 20 hores, i el dissabte i diumenge d'11 a 13.30 hores.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.