laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ajuntament de Ròtova
Logo: © AyuRótova/2023
Fuente: Ajuntament de Ròtova
Valencia 4 de septiembre de 2023

LA JOVENTUT DE RÒTOVA DISSENYA L’ESPAI JOVE A LES III JORNADES RÒTOVA PARTICIPA

 

• Divendres 1 de setembre va tindre lloc el segon dels tallers participatius adreçat a adolescents i joves que, en el marc de les "III Jornades Ròtova Participa", els ha donat la possibilitat de dir-ne la seua.

En concret, els i les assistents han fet un grapat de propostes per a donar-li forma al futur Espai Jove del poble. Unes propostes centrades en les seues necessitats com a col·lectiu i que l'Ajuntament tindrà en compte per a fer realitat la proposta guanyadora de l'última edició dels Pressupostos Participatius, dotada amb 15.000€.

«Donem un nou pas per fer realitat este espai; fent que siga la joventut mateixa qui el dissenye, per fer-lo seu», ha explicat Maria Fayos, regidora de Joventut.

* Gràcies per la vostra valuosa participació!

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.