laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartell anunciador retallat
Cartell: © MACMA/2023
Fuente: Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta (MACMA)
Valencia 1 de septiembre de 2023

EL MEDIAPROP DE LA MARINA ALTA INICIA EL SERVEI COMARCAL GRATUÏT A PARTIR DE SETEMBRE

 

• A partir del 5 de setembre s’iniciarà l’atenció a la ciutadania al Ràfol d’Almúnia del servei comarcal de MEDIAPROP.

• Aquest servei comptarà amb les següents subseus físiques ubicades a: La Vall d’Alcalà, La Vall de Gallinera, Senija, Orba, El Ràfol d’Almúnia i Castell de Castells, tot i que el servei és extensible a tots els municipis de menys de 7.000 habitants.

Cada dimarts, de 10.00 a 14.00 h, s'oferirà aquest servei de mediació (en castellà, valencià, francés i anglés) de proximitat obert a la ciutadania en general i que donarà cobertura a les següents poblacions: Alcalalí, Beniarbeig, Benimeli, Benidoleig, Benigembla, Castell de Castells, El Ràfol d’Almúnia, El Poble Nou de Benitatxell, Els Poblets, El Verger, Gata de Gorgos, L’Atzúbia i Forna, La Llosa de Camatxo, La Vall d’Alcalà, La Vall d’Ebo, La Vall de Gallinera, La Vall de Laguar, Llíber, Murla, Ondara, Orba, Parcent, Sagra, Sanet i Els Negrals, Senija i Xaló.

* A més, a la comarca també es troben els següents serveis de MEDIAPROP ja actius: Calp, Teulada Moraira, i Pego.

La MACMA suma així un nou servei com a entitat comarcal, en aquest cas en matèria de Justícia de proximitat, una de les línies estratègiques de la Generalitat Valenciana, subvencionada per la Conselleria de Justícia, Interior i aqdministració pública, en la qual es pretén que les administracions públiques s'aproximen a la ciutadania, ajudant a través d'oficines com aquesta, fent més amable i fàcil la vida als nostres pobles. Aquestes oficines, anomenades MEDIAPROP, es trobaran distribuïdes de forma equitativa pel territori i treballaran de forma conjunta amb el servei de JUSTIPROP, implementat per la MACMA els passats mesos a l’edifici de l’Ajuntament d’Orba cada dimecres de 16.00 a 20.00 h.

La implementació d’aquest servei té com a objectiu apropar a la ciutadania de municipis de menys de 7000 habitants, un dels mecanismes alternatiu als judicis per a la resolució de conflictes, que es pretenen impulsar en l’àmbit nacional mitjançant la Llei d’Eficiència Processals, amb aquests mètodes inicialment són la conciliació, mediació, dret col·laboratiu, facilitació sistèmica, híbrids i inclòs podria incloure-s’hi les pràctiques restauratives.

Aquest servei pretén ser un espai en el qual oferir atenció i informació a la ciutadania sobre la mediació com a alternativa al procés judicial, facilitar la celebració de sessions informatives i en el seu cas, sessions de mediació amb la intervenció d’una persona professional en el sector, de forma completament segura i confidencial.

* Les cites prèvies es gestionen mitjançant: https://www.macma.org/, (pàgina externa a aquest diari) al telèfon 644 644 321, a través del correu: electrònic mediaciovalenciana@gmail.com o a la mateixa seu de la MACMA, ubicada al C/Blasco Ibàñez 50 d’Ondara.


Cartell anunciador - Cartell: © MACMA/2023

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.