laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ajuntament de Beniarjó
Logo: © AjuBeniarjó/2023
Fuente: Ajuntament de Beniarjó
Valencia 30 de agosto de 2023

EL CDR LA SAFOR AJUDA A QUÈ ELS MENORS D'EDAT DEL REAL DE GANDIA I ALMOINES DISFRUTEN DE LES ACTIVITATS D'ESTIU

 

• El CDR la Safor, mitjançant el seu programa d'atenció a les famílies en situació de risc d'exclusió social, ha aconseguit un avanç significatiu en la millora de l'oci i el benestar dels menors en les localitats del Real de Gandia i Almoines.

Gràcies a aquest programa, 11 xiquetes i xiquets menors d'edat del Real de Gandia i d'Almoines han gaudit d'accés gratuït a les instal·lacions de la piscina i el poliesportiu local. A més a més, s'ha permès que altres 6 xiquets tinguen l'oportunitat de participar en les enriquidores activitats de les escoletes d'estiu d'ambdós municipis. Aquest esforç té com a objectiu principal assegurar que els més menuts de les famílies en risc d'exclusió social puguen gaudir de les activitats estivals, mitigar l'impacte de les altes temperatures i establir relacions amb altres menors.

La Conselleria de Serveis Socials i Igualtat, juntament amb els ajuntaments del Real de Gandia i d'Almoines, han subvencionat aquest innovador programa d'atenció a les famílies en situació de risc d'exclusió social. Aquesta col·laboració exemplar reafirma el compromís de les institucions envers el benestar i el desenvolupament dels més joves de la comunitat.

* Aquesta iniciativa no només ofereix als menors l'oportunitat d'expansió personal i entretingut, sinó que també contribueix a la creació d'una societat més inclusiva i cohesionada.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.