laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ajuntament de Ròtova
Foto: AyuRótova/2023
Fuente: Ajuntament de Ròtova
Valencia 25 de agosto de 2023

LA JOVENTUT DISSENYARÀ EL FUTUR ESPAI JOVE A LES III JORNADES RÒTOVA PARTICIPA

 

• La Nau d’Usos Múltiples acull, el 25 d'agost i l’1 de setembre, uns tallers dinamitzats adreçats a adolescents i joves de 12 a 18 anys de la localitat. Tenen lloc en el marc de la 3a edició de les «Jornades Ròtova Participa».

• Tal com ha explicat la regidora de Joventut, Maria Fayos, «volem comptar amb adolescents i joves del poble per a saber les opinions i suggeriments de les persones usuàries del futur Espai Jove».

Fruit del treball en el Primer Fòrum Jove de Ròtova, la joventut participant va establir com una demanda prioritària la creació d’un punt de trobada, on poder a més tindre una programació pròpia; una petició que aparegué reflectida, a més, entre les demandes del Consell de Xiquetes i Xiquets de Ròtova.

El govern municipal ha enllestit un projecte per situar l’Espai Jove a la Nau d’Usos Múltiples, amb una subvenció del Pla d’Inversions de la Diputació de València. A més, l’equipació d’este espai fou l’opció guanyadora en la 2a edició dels Pressupostos Participatius, el 2022. «És important que siga la joventut mateixa qui dissenye este espai, per fer-lo seu», ha explicat Fayos.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.