laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ajuntament de Ròtova
Logo: © AyuRótova/2023
Fuente: Ajuntament de Ròtova
Valencia 24 de agosto de 2023

RÒTOVA IMPULSA LA 3A EDICIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

 

• Del 24 d’agost al 5 de setembre hi ha el període de recollida de propostes.

Dimecres 23 d’agost, el Centre Social de Ròtova acollí la presentació dels Pressupostos Participatius. L’Ajuntament de Ròtova promou el 2023 la 3a edició dels Pressupostos Participatius per tal que les veïnes i els veïns del poble puguen proposar, debatre i decidir en què invertir 15.000€ de la partida d’inversions del Pressupost Municipal de 2024.

Dolores Faus, regidora de Participació Ciutadana, ha volgut incidir en «la importància de donar continuïtat a estos processos perquè la participació és un hàbit que cal exercitar, i la gent ha de poder participar de manera habitual en la vida pública de Ròtova».

Al llarg de les properes setmanes tindran lloc les diverses fases del procés participatiu. Del 24 d’agost al 5 de setembre, la gent que vulga podrà realitzar les propostes a l’Ajuntament en horari d’oficina (de dilluns a divendres de 9 a 15h). Una vegada recollides i consultades amb el personal tècnic, podran ser votades per la població major de 16 anys empadronada al poble.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.