laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Volta a Peu 2022
Foto: AjuAlqueria/2022
Fuente: Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 24 de agosto de 2023

L'ALQUERIA DE LA COMTESSA PREPARA LA XIV VOLTA A PEU

 

• El club de córrer C.A. Camallaes ha obert les inscripcions a la XIV Volta a Peu de l’Alqueria de la Comtessa del 2 de setembre. Una cursa que s’engloba dins del Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa i la Diputació de València.

• L’eixida serà a les 19 hores al carrer Joan Carles I, on també està situada la meta. La cursa tindrà una distancia de 7000 metres i un circuit semiurbà pràcticament pla, la qual cosa la converteix en una competició apta per a tots els nivells.

El termini per a inscriure’s des de la pàgina web www.crono4sports.es per un preu de 5 euros finalitza el 31 d’agost. No obstant això, el mateix dia de la prova els interessats a participar també es podran apuntar amb un de 7 euros, però no podran optar al trofeu. A més, també hi haurà una cursa de menors gratuïta a les 17:30h per a tots els que s’hagen inscrit.

Hi haurà trofeus per als 3 primers classificats per categoria i sexe a més de per als primers classificats masculins i femenins de la població que participen en la prova absoluta sense distinció de categoria.

Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament animen a totes les persones interessades a participar en la cursa que “s’ha convertit en un esdeveniment esportiu del poble en el que es junta gent de molts llocs i gaudeixen del recorregut amb amics, família o amb qui vulguin” i s'espera que tinga tant èxit com l'any passat en el qual la prova va a convocar 800 participants, 100 d'ells xiquets.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.