laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ajuntament de Potries
Logo: © AyuPotries/2023
Fuente: Ajuntament de Potries
Valencia 21 de agosto de 2023

EL CAMÍ CENTRAL DEL CALVARI DE POTRIES JA ESTÀ OBERT PER A FESTES

 

• Des de fa uns mesos, l'Ajuntament de Potries està actuant en el Calvari de Potries per a evitar qualsevol perill de despreniment irreparable en la part esquerra del camí. L'obra ascendix a un total de 240.000 €, amb el finançament de les Conselleries d'Habitatge, Agricultura i Presidència de la Generalitat.

Malgrat que l'obra no està completament acabada, amb la coordinació de l'Ajuntament, s'han centrat esforços a actuar en el camí empedrat de la pujada amb l'objectiu que estiguera a punt per a les Festes Majors i pogueren celebrar-se amb normalitat. Fins al moment s'ha construït un marge que reté definitivament el camí, s'ha previst un nou sistema de drenatge de l'aigua i s'ha restaurat un tram de l’empedrat, el més afectat de la part esquerra. S'ha retirat l'empedrat original, s'ha restaurat el sol i s'ha tornat a col·locar.

Queda pendent, per a acabar l'actuació, pavimentar el nou mirador que s'ha creat amb la construcció del marge, connectar el mateix amb el camí central del calvari, reconstruir les dos casetes demolides i una en perill de caure, i rejuntar amb el material definitiu l'empedrat de la pujada. La previsió de finalització de l'obra al complet està prevista per al mes d'octubre.

Sergi Vidal (alcalde de Potries): "Ens haguera agradat actuar en tota la zona d'empedrat de la pujada, perquè som conscients que encara hi ha trams que generen certa dificultat per a caminar. Però amb els diners que ens han concedit hem actuat en la urgència, que era consolidar el camí perquè no caiguera. Ara buscarem noves fonts de finançament per a actuar en la resta de l'empedrat en els pròxims anys".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.