laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ajuntament de Beniarjó
Logo: © AjuBeniarjó/2023
Fuente: Ajuntament de Beniarjó
Valencia 20 de agosto de 2023

LLIBRES A L’ABAST DE TOTA LA CIUTADANIA ESTE ESTIU AL POLIESPORTIU DE BENIARJÓ

 

• La regidoria de Cultura i Educació promou el préstec de llibres a l’hora que anima al veïnat a quedar-se exemplars i a donar aquells que ja no utilitza.

• Els veïns i veïnes que acudeixen al poliesportiu de Beniarjó aprofitant els mesos d’estiu tenen enguany un al·licient afegit. La regidoria de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Beniarjó ha posat en marxa una iniciativa que busca, sobretot, “incitar a la lectura i facilitar-la a tots”, tal com ha assenyalat la regidora responsable de l’àrea, Concha Germán.

• En este sentit, el seu departament ha posat a l’abast de les persones que acudeixen al poliesportiu municipal durant l’estiu un servei de préstec de llibres per a tots els públics i totes les edats, però amb unes condicions molt peculiars.

FOMENTAR QUE LA CIUTADANIA COMPARTISCA LLIBRES

Així, les persones que agafen un llibre de lectura poden endur-se’l a casa, llegir-lo i tornar-lo, però també tenen l’opció de quedar-se’l per a sempre. D’altra banda, també cap la possibilitat de portar al poliesportiu llibres que un tinga a casa i ja no utilitze perquè altres persones els puguen llegir, sempre i quan hi haja espai a la prestatgeria habilitada al poliesportiu.

És la primera vegada que el consistori de Beniarjó llança esta iniciativa. Segons apunta la regidora de Cultura i Educació, “amb esta acció volem fomentar que la ciutadania done i compartisca llibres, que ens ajude a fomentar la lectura i la cultura. En definitiva, que entre tots impulsem la igualtat d’oportunitats, que ens fan iguals a totes i tots”.

Concha Germán afegeix que “hi ha molta gent que no pot comprar llibres, o que no s’ho planteja com a prioritat. També hi ha persones que mai s’han animat a anar a la biblioteca. Si aconseguim que agafen un llibre, haurem aconseguit una part molt important del nostres propòsit”.

Esta iniciativa estarà en marxa durant tot l’estiu i des del departament de Cultura faran un seguiment de la resposta del públic. La finalitat és que esta proposta es quede per a sempre com a part de l’oferta cultural i educativa de Beniarjó.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.