laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartell anunciador retallat
Cartell: © AyuBeniarjó/2023
Fuente: Ajuntament de Beniarjó
Valencia 3 de agosto de 2023

BENIARJÓ DEMANA LA PARTICIPACIÓ DE LA CIUTADANIA PER A ELABORAR EL PLA ESTRATÈGIC DE TURISME

 

• L’Ajuntament vol fer del municipi un lloc on els visitants es troben a gust i vulguen tornar.


• L’Ajuntament de Beniarjó ha posat en marxa l’elaboració del Pla Estratègic de Turisme Sostenible. Este document permet desenvolupar les línies estratègiques que han de regir les accions i objectius que permeten fer del municipi un lloc on els visitants es troben a gust i vulguen tornar.

Per això, a través d’esta iniciativa, Beniarjó busca identificar els reptes, gestionar els recursos i plantejar les solucions necessàries per a fomentar un turisme sostenible que respecte el medi ambient, els llocs comuns i les arrels de la localitat.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Per a dur a terme el Pla Estratègic de Turisme, el govern municipal vol involucrar a la ciutadania. L’alcaldessa de Beniarjó, Eva Llinares, ha assenyalat que “hem de ser nosaltres els veïns i les veïnes, les associacions, els comerços i empreses de Beniarjó, els primers a conéixer i valorar quins són els nostres atractius turístics, ja que moltes vegades no som conscients del que tenim, del valor històric i cultural que representa el nostre municipi”.

L’alcaldessa ha afegit que “no es tracta de massificar el nostre poble de visitants, però cal saber que les visites a Beniarjó de persones de fora ens aporta un valor econòmic i social, que és beneficiós per al nostre poble”.

Per a fer efectiva la participació ciutadana que permeta completar el Pla Estratègic de Turisme, el consistori de Beniarjó ha posat a disposició de la ciutadania una enquesta digital a través de les xarxes municipals on els veïns i veïnes poden donar la seua opinió sobre aspectes vinculats al desenvolupament turístic del municipi. Així mateix, l’ajuntament també ha facilitat un correu electrònic i un número de telèfon perquè la ciutadania aporte les seues propostes i idees.


Cartell anunciador - Cartell: © AyuBeniarjó/2023

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.