laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartell anunciador retallat
Foto:
AyuVallGallinera
Fuente: Ajuntament de Xeraco
Valencia 30 de mayo de 2023

XERACO BUSCA ELS MILLORS MÚSICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA EN EL II CONCURS «XERACO NOUS TALENTS»

 

• El certamen tindrà lloc el dia 16 de setembre de 2023 i l'entrada serà gratuïta.

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Xeraco ha convocat la segona edició del Concurs «Xeraco Nous Talents», que tindrà lloc el pròxim 16 de setembre en la plaça de la Generalitat del municipi. La iniciativa està proposada per a persones d'entre 16 i 30 anys que estudien, treballen o residisquen en la Comunitat Valenciana, siguen solistes o que conformen una banda musical.

L'objectiu principal del certamen és visibilitzar i donar suport a joves cantants d'àmbit autonòmic, difonent i donant a conéixer el seu talent, així com premiar l'esperit creatiu i innovador de les persones participants. «El talent musical fluix a caudals en la Comunitat Valenciana se sap, però aquest enginy i aquesta potent creativa iniciativa de bandes i solistes no tenen la notorietat que es mereixen, és per això que des de l’Ajuntament de Xeraco i la Regidoria de Joventut volem oferir oportunitats als joves artistes emergents» apunta la regidora de Joventut de Xeraco, María José Castelló.

El jurat compost per tres membres professionals rellevants del sector musical escollirà la millor interpretació en la categoria grupal amb un premi de 500 euros i la millor interpretació solista amb un premi de 300 euros.

* Els i les joves que estiguen interessats a presentar-se al concurs, hauran de presentar-se per via telemàtica fins al 10 de juny a través de la seu electrònica municipal:
http://www.xeraco.eu/es/ (pàgina externa a aquest diari).


Cartell anunciador - © AyuXeraco/2023

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.