laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la roda de premsa
Foto: Jordi Estevan/2023
Fuente: Projecte Gandia
Valencia 25 de mayo de 2023

PROJECTE GANDIA FINALITZARÀ LA REMOMODELACIÓ DE L’AVINGUDA DEL GRAU FINS A GANDIA

 

• Projecte Gandia continuarà invertint en el Grau de Gandia fent continuïtat a les actuacions urbanístiques ja encetades per Josep Alandete en esta legislatura.

El candidat a l'alcaldia per Projecte Gandia, Josep Alandete, i la núm. 7 de la candidatura i veïna del Grau, Bea Descals, han presentat este matí als mitjans les seues principals propostes per a la transformació i regeneració urbana Del Grau i la platja de Gandia.

Continuar invertint en el Grau i platja de Gandia és fonamental per a la formació municipalista, que ha plantejat un seguit d'actuacions que impacten en la seua trama urbana i ajuden a teixir els nuclis de Gandia i el Grau i del Grau en la platja, com pot ser la continuació de la remodelació de l’avinguda del Grau, que ara s’ha completat amb èxit en el seu primer tram i que necessitaria eixe seguiment fins a Gandia amb l’objectiu de pacificar el tram i ajudar a teixir, unificar i suavitzar l’impacte que puga fer la carretera.

Altra actuació clau per a Projecte Gandia sería la continuació de la carretera Natzaret-Oliva des del Molí de Santa Maria fins a l’avinguda del Litoral, un projecte que ja va iniciar Josep Alandete com a regidor d’urbanisme i que ja está redactat.

“La continuació de la Natzaret-Oliva és importantísima per a ajudar a reduir l’elevat trànsit de vehicles pel Grau, principalment per en el carrer de La Goleta, i oferir una alternativa a la mobilitat” Ha apuntat Josep Alandete.

Per la seua banda la núm. 7 de la candidatura Bea Descals ha incidit en la necessitat de fer de la platja de Gandia un epicentre del teletreball, generant espais d’oportunitats mitjançant la col·laboració amb la universitat i els mòduls de Formació Professional de l’IES Veles e Vents que ajuden a fer de la platja de Gandia un espai referent també en hivern.

“Els qui hem viscut o vivim a la platja sabem bé del seu potencial tot l’any. Hem de buscar ser referents també en hivern i l’aposta per crear espais d’oportunitats per als treballadors digitals són una bona mesura per a això”

ALTRES MESURES DE PROJECTE GANDIA PER AL GRAU SERIEN:

- Creació d’espais per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques que ajuden a abaratir el preu de la llum mitjançant les comunitats energètiques locals.
- Centre d’Interpretació de l’Aula de la mar en els Tinglados del Port de Gandia.
- Creació d’una marca pròpia de comerç local del Grau.
- Recuperar l’antiga estació del Ferrocarril del Grau per a usos socioculturals relacionats amb la memòria del port i de la guerra civil.
- Creació d’un Centre de la Gastronomia Valenciana, amb especial atenció a la fideuà de Gandia i la cuina marinera.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.