laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la reunió
Foto: Jordi Estevan/2023
Fuente: Projecte Gandia
Valencia 22 de mayo de 2023

PROJECTE GANDIA I ELS SINDICATS CCOO, UGT I INTERSINDICAL ES REUNEIXEN PER ABORDAR I POSAR EN COMÚ LES NECESSITATS DELS TREBALLADORS A GANDIA I LA SAFOR

 

• El candidat a l'alcaldia per Projecte Gandia, Josep Alandete, i el núm. 2 de la candidatura, Joan Francesc Peris, s’han reunit amb els representants dels principals sindicats de Gandia i la Safor CCOO, UGT i Intersindical, per abordar i posar en comú quines són les accions a treballar en benefici dels i les treballadores.

Entre les principals demandes dels sindicats està la d'impulsar un vertader Fòrum d'Ocupació a Gandia, igual que amb el Fòrum Econòmic i Social, com a ferramenta, espai de debat i de presa de decisions vinculants en benefici de la classe treballadora de Gandia.

També s’ha coincidit en l'exigencia en tornar a tindre una oficina SMAC a Gandia. L'oficina dels serveis administratius de Mediació, Arbitratge i Conciliació a Gandia evitaria els desplaçaments del personal per a accedir al servei. Al País Valencià hi ha 12 sales, 6 a València, 2 a Castelló, 4 a Alacant i 1 a Alzira i Gandia no ha de ser menys com a capital comarcal i de les comarques centrals.

Per al candidat a l’alcaldia per Projecte Gandia, Josep Alandete, és necessari continuar treballant conjuntament amb els sindicats: “Quan parlem de participació en la gestió parlem de treballar amb tots els agents socials implicats i els sindicats han de ser una de les veus claus a l'hora d’arribar a acords.”

"Projecte Gandia s'ha compromés a dur a terme una política d'estabilitat i de creació d'ocupació per a millorar els serveis públics municipals" Ha conclòs Joan Francesc Peris.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.