laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntament de Potries
Fuente: Ayuntament de Potries
Valencia 19 de mayo de 2023

POTRIES TANCA EL 2022 AMB UN ROMANENT DE TRESORERIA SUPERIOR AL MIG MILIÓ D'EUROS

 

• L’Ajuntament de Potries ha tornat a tancar l’exercici pressupostari amb xifres positives. En l'últim plenari ordinari de la legislatura celebrat dijous, es va informar de la liquidació del pressupost del 2022, que dona un estalvi net de 297.530,73 euros. Així mateix, el romanent de tresoreria per a despeses corrents ascendeix a 525.240,99 euros.

L'alcaldessa, Assumpta Domínguez, va assegurar que aquestes xifres "avalen el camí encetat pel govern municipal de millora econòmica del consistori, alhora que avancem en la construcció d'un poble on la qualitat de vida de les veïnes i els veïns sempre ha estat al centre de les polítiques municipals”.

* El saldo positiu del 2022 incrementa l’autonomia financera de l'Ajuntament i per tant la capacitat per a encetar noves inversions o afrontar despeses sense necessitat d'endeutament.

Així, també es va informar que el termini de mitjà de pagament als proveïdors és de 2,6 dies; mentre que el deute de 6.546,20 euros correspon a dos subvencions de l’IVACE, per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que en la seua tramitació obliga a prèstec sense interessos.

* L'alcaldessa va posar en valor la tasca dels treballadors municipals per a millorar els comptes i el compromís de les administracions provincial i autonòmica amb Potries.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.