laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Salvament i socorrisme
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 16 de mayo de 2023

CREU ROJA PRESTARÀ ESTE ESTIU EL SERVEI DE SALVAMENT I SOCORRISME EN LES PLATGES DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA

 

• Esta setmana s'ha formalitzat el contracte per tal de poder prestar el servei amb la firma del mateix entre l'alcalde del municipi, Sergi González, acompanyat per la regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, i representants de Creu Roja Tavernes i València.

El servei prestat per Creu Roja començarà a partir del primer cap de setmana de juny i s'allargarà fins al 30 de setembre, i el contracte ascendeix a una inversió de 340.718,27 euros. L'horari del servei és el següent:

- Temporada baixa (caps de setmana de la 1a quinzena de juny): d'11 a 18 hores
- Temporada mitjana (2a quinzena de juny i tot el mes de setembre): d'11 a 18 hores
- Temporada alta (mesos de juliol i agost): de 10.30 a 19.30 hores

* Es mantindran les postes i torres de vigilància en els llocs habituals i també les dos platges accessibles o zones de bany adaptat amb atenció personalitzada i qualificada.

La Regidoria de Serveis Públics i Creu Roja informen que pròximament s'obrirà una borsa de contractació perquè tots els veïns i veïnes de Tavernes amb la titulació corresponent puguen optar als diferents llocs de treball ofertats. La plantilla estarà composada per un coordinador i patró d'embarcació, i diferents TES, socorristes i auxiliars de bany adaptat.

La regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, destaca que "estem molt contents d'haver signat el contracte amb Creu Roja perquè treballar amb ells és sinònim d'èxit i d'oferir un bon servei a la ciutadania. La seua professionalitat garantirà un servei de qualitat en la vigilància de les platges, la coordinació diària i una adequada atenció als usuaris de les platges accessibles".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.