laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Infografia el projecte
Foto: PSPV-Oliva/2023
Fuente: PSPV-Oliva
Valencia 15 de mayo de 2023

EL PSPV-PSOE D’OLIVA PROPOSA LA CREACIÓ D’UN ESPAI ESTUDI INTELIGENT AMB ACCÉS ELECTRÒNIC I OBERT AL PÚBLIC ESTUDIANTIL

 

• Aquesta proposta de l’equip d’Ana Morell busca donar resposta a la necessitat de l’alumnat d’Oliva que té poques alternatives on poder anar a estudiar.
• El Partit Socialista d’Oliva, ha llançat aquest matí una nova proposta de ciutat. La seua candidata, Ana Morell ha explicat els detalls d’aquesta nova idea que busca la creació d’un espai per a l’estudi amb accés electrònic i obert al públic estudiantil de la ciutat i de la comarca.

Aquesta proposta busca donar un lloc a la ciutadania d’Oliva i de tota la Safor que necessite un espai per a realitzar les tasques d’estudi o de preparació d’oposicions. Amb l’accés intel·ligent, busquem possibilitar l’accés en un horari ampli que permeta compatibilitzar l’agenda estudiantil o d’aquelles persones que estan preparant oposicions a la vegada que treballen.

D’aquesta manera, aquest espai pot servir per a molts i moltes estudiants que d’una manera lliure, independent i autònoma busquen el seu moment més òptim per a l’estudi amb els elements bàsics per a aquesta tasca: mobiliari apropiat, connexió WiFi, endolls elèctrics i ports USB per a la càrrega tant dels ordinadors, com dels dispositius digitals, bé siguen tablets o mòbils.

Segons la pròpia candidata socialista, “des del PSPV continuem prenent nota i escoltant a la gent del nostre poble. Per això, aquesta proposta de crear espais per a la nostra joventut, on puguen estudiar, treballar i seguir formant-se amb bones condicions, és una de les que volem impulsar des del minut zero de la pròxima legislatura, completant l’oferta que hui en dia proposen les biblioteques, però donant més llibertat horària a l’alumnat”, ha explicat la candidata, Ana Morell.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.