laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la reunió
Foto: Jordi Estevan/2023
Fuente: Projecte Gandia
Valencia 12 de mayo de 2023

PROJECTE GANDIA PROMOURÀ UN 'CENTRE LOGÍSTIC DE DISTRIBUCIÓ' PER AGILITZAR EL REPARTIMENT EN EL COMERÇ

 

• El candidat a l'alcaldia de Projecte Gandia, Josep Alandete, i la núm. 4 de la candidatura i empresaria, Pilar Reina, es reuneixen amb les principals associacions de comerciants de Gandia per treballar propostes conjuntes i arreplegar les seues inquietuds.

La formació que lidera Josep Alandete ha proposat la promoció d'un 'Centre Logístic de Distribució' per agilitzar el repartiment en el comerç urbà, per agilitzar i fer més efectiu el repartiment dels proveïdors al mateix temps que ajudaria també a reduir la circulació de vehicles de transport en els carrers de Gandia. També s'ha proposat la creació de 'l'Oficina de l'Inversor' per facilitar la tramitació de tràmits i informació als nous inversos que s'interessen per la ciutat de Gandia.

"Des de Projecte Gandia arrepleguem el llegat dels companys regidors Ferran Martínez i Vicenta Ferrer per donar continuïtat a tota eixa bona gestió en comerç que s'ha iniciat en esta legislatura teixint complicitats amb el sector, tal com s'ha demostrat en la reunió que hem mantingut hui. Hem de pensar la ciutat en global i posar el cmerç urbà com a sector fonamental de la vida en la nostra ciutat amable”. ha indicat Josep Alandete.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.