valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Moment de la visita
Foto: Compromís/2023

Fuente: Grupo Compromís (Senado de España)
Valencia 12
de mayo de 2023

Passos a nivell

EL SENADOR DE COMPROMÍS VISITA EL PAS A NIVELL D’ALFAFAR, LLOCNOU, SEDAVÍ I BENETÚSSER I EL TITLLA “D’INCONCEBIBLE”

 

• En només 10 minuts hem vist desenes de trens passant, i gent passant per les vies amb les barreres tancades. “Fan falta més mesures de seguretat i una actuació de soterrament urgent”, ha assegurat Mulet.

El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha titllat de “vergonyosa i indignant” l'existència de passos a nivell com el Alfafar, Llocnou, Sedaví i Benetússer, que ha visitat hui. Per al senador “que a dia de hui les persones compartisquen espais de trànsit amb vehicles i trens de mercaderies i passatgers es totalment inconcebible”.

El representant de Compromís va presentar el passat mes diverses preguntes i sol·licituds de compareixença d’alts càrrecs d’ADIF i el ministeri arran del darrer atropellament a la zona, que va acabar amb la vida d’una jove de tan sols 19 anys. Aquesta mateixa setmana Mulet ha aportat el seu vot per reprovar l’actual ministra de Transports, per la mala gestió de les Rodalies. Hui ha acudit a Alfafar convidada per Amalia Esquerdo, candidata a l'alcaldia de Compromís.

El senador ha reclamat que, després de 70 persones mortes en aquest pas a nivell en 40 anys, la situació no seguisca ni un minut més i ha reclamat el soterrament dels gairebé 2 kilòmetres de via que reduirien les molèsties als veïns, la circulació i acabarien amb una important barrera social i urbanística. “En només 10 minuts hem vist desenes de trens passant, i gent passant per les vies amb les barreres tancades. Estem parlant d'un punt negre, que connecta els pobles de Sedaví, Llocnou, Alfafar i Benetússer, més de 50.000 persones es juguen la vida a diari. Fa falta més seguretat a la zona i una urgent actuació de soterrament. No anem a aturar-nos fins aconseguir una solució”, ha indicat.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es © valenciadiario.eu - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.