laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la roda de premsa
Foto: MésGandia/2023
Fuente: Més Gandia
Valencia 12 de mayo de 2023

MÉS GANDIA CREARÀ UN “CENTRE DONA 24H” DE GESTIÓ PÚBLICA, PER PROCURAR ATENCIÓ INTEGRAL A LES DONES VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

 

• L’atenció serà prestada per un equip multidisciplinari format per treballadores socials, psicòlogues i advocades.
  
• La Candidatura unitària de les esquerres també anuncia la creació d’una xarxa de Punts violeta permanents i protocols d’actuació per a centres d’oci contra la violència sexual i LGTBIfòbia.

Les propostes feministes i de diversitat, que es poden consultar al web: https://www.mesgandia.net/, (pàgina externa a aquest diari) es presenten demà dissabte a la «Fireta per la igualtat i la diversitat Lgtbi+» (A les 19.00 h al costat de l’Amorosa). S’hi estrena un format fresc i original d’aproximar-se a la ciutadania, que comptarà amb la participació de col·lectius i associacions d’aquests àmbits.

La vicealcaldessa i candidata de Més Gandia a l’Alcaldia de Gandia, Alícia Izquierdo, acompanyada de la número 5 de la candidatura, Fina Zubillaga, han presentat aquest matí en roda de premsa «les principals propostes en matèria de polítiques d’igualtat i inclusió, elaborades per un grup de treball, que ha comptat amb militants i representants del sector feminista de la ciutat». Izquierdo ha recordat que a la web mesgandia.net es poden consultar totes les propostes incorporades al programa electoral.

Com a més destacades, Zubillaga ha avançat que Més Gandia, a més de reforçar l’àrea d’Igualtat, dotant-lo d’importants recursos materials i personals «perquè puga exercir correctament la seua funció, amb personal treballador estable i amb la formació adequada, impulsarà també a creació d’un “Centre Dona 24h” de gestió pública, per procurar atenció integral a les dones víctimes de violència de gènere». L’atenció serà prestada per un equip multidisciplinari format per treballadores socials, psicòlogues i advocades.

Una altra de les propostes de la candidatura unitària de les esquerres és la signatura de protocols d’actuació amb locals d’oci contra la violència sexual i LGTBIfòbia. «Crearem un segell d’espais lliures de violència per als locals que el signen i realitzarem meses de seguiment i actualització dels protocols». La número 5 de Més Gandia també ha anunciat la creació d’una xarxa de punts violeta permanents.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.