laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Compromís per Ròtova
Fuente: Compromís per Ròtova
Valencia 11 de mayo de 2023

EL PP NO VOTA A FAVOR DELS FESTIUS LOCALS NI DE LA RENOVACIÓ DEL JUTJAT DE PAU

 

• Al plenari ordinari de Ròtova, PP i dos regidores no adscrites no han votat a favor de la renovació del Jutjat de Pau (han votat en contra) ni les festivitats locals (s’hi han abstés), que tradicionalment es corresponen amb la festivitat de Sant Vicent (8 d’abril) i en un dels dies de les festes patronals (6 de setembre).

A banda de no proposar alternatives, pel que fa a l’elecció del Jutjat de Pau, una d’elles ha justificat el posicionament del PP, amb l’excusa que estem massa prop de les eleccions, i que ja ho faria el nou govern quan entre. Com ha explicat el regidor de Compromís Pedro Ciscar, és la postura a què ens té acostumat el PP, que ha intentat tombar tot el que ha pogut al llarg de la legislatura, a costa del poble. Creuen que fan mal al govern, i en realitat li han estat fent mal a Ròtova durant tota la legislatura. Ara i quan han bloquejat el servei de psicòloga, els estatuts de la Mancomunitat, el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible o el pagament per la sentència per la contractació dels tècnics municipals durant els períodes de 2012 a 2015. Este és el partit vol tornar a representar algú al municipi.

Es tracta d’un bloqueig sense alternativa, front a la responsabilitat de l'equip de govern, que només tracta de renjovar un càrrec que ha arribat a la seua fi. Eixe es el respecte del PP per l'administració de justicia i per la gent que ha donat el pas. A la proposta de ple es traslladaren les úniques dos candidatures que s’hi havien presentat, titular i suplent, per al càrrec del Jutjat de Pau, durant el període d’exposició pública.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.