laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la reunió
Foto: Jordi Estevan/2023
Fuente: Projecte Gandia
Valencia 10 de mayo de 2023

PROJECTE GANDIA FOMENTARÀ ITINERARIS ESCOLARS EN BICICLETA DINS D'UN PLA D'ÚS DE CARRILS COMARCALS

 

• Projecte Gandia es reuneix amb la coordinadora d'Ampes de Gandia per arreplegar les seues propostes i inquietuds en matèria educativa.
• El candidat a l'alcaldia de Projecte Gandia, Josep Alandete, el núm. 2 de la candidatura Joan Francesc Peris, i la núm. 3 Laura Morant, es van reunir ahir amb la coordinadora d'Ampes de Gandia per abordar qüestions i propostes de gestió educativa municipal.

S'ha coincidit i s'ha posat en comú la necessitat de treballar conjuntament la comunitat educativa un nou pla global per a construir la Gandia educativa del futur. S'ha de treballar encara més coordinació entre tots els departaments i també amb la Conselleria d'Educació en qüestions com les infraestructures educatives o les iniciatives culturals i mediambientals.

Des de Projecte Gandia s'ha insistit en el fet que la inversió en atenció psicològica és primordial. Entre les propostes que farà Projecte Gandia quan arribe al govern està la de fomentar nous carrils bici dirigits als centres escolars i instituts dins d'un pla mancomunat d'ús de carrils comarcals. També crear i incentivar la participació en nous mòduls i cursos curriculars per atendre la diversitat social i les noves necessitats educatives de la joventut i així ajudar a reduir l'absentisme escolar així com premiar la innovació i la qualitat educativa amb jornades arran del mateix, i exposar realitats d'aprenentatge en comú.

"Per a Projecte Gandia el futur educatiu de Gandia ha de passar per l'acabament de l'IES Ausiàs March i la construcció del nou centre d'FP Integrat de Beniopa-passeig així com continuar invertint en matèria d'Infraestructura. Millorar els carrils bici per l'accés també als col·legis promovent l'exercici saludable i la sostenibilitat." Ha conclòs el candidat a l'alcaldia de Projecte Gandia, Josep Alandete.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.