laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la presentació
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 1 de abril de 2023

TAVERNES JA DISPOSA DE LA NOVA OFICINA DE TURISME EN EL POBLE

 

• La nova Tourist Info, ubicada en la plaça escriptor Rafael Chirbes, oferirà informació sobre els atractius turístics de Tavernes i de la Valldigna, així com de totes les activitats municipals.
• Han estat presents el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el diputat de Turisme, Jordi Mayor, que han destacat la importància de col·laborar entre les administracions per a impulsar els recursos turístics dels pobles.

Tavernes de la Valldigna ja disposa de la nova oficina de turisme en el poble, situada en la plaça de l’escriptor Rafael Chirbes, junt a la Biblioteca i la Casa de la Cultura. Este matí s’ha celebrat l’obertura de l’oficina, integrada en la Xarxa Tourist Info, amb la presència del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el diputat de Turisme, Jordi Mayor, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora de Turisme, Lara Romero, i membres de la corporació municipal.


Foto de família després de la presentació - Foto: AyuTavernes/2023

La nova oficina d'informació turística del municipi, que es suma a la que es troba oberta a la platja vallera, oferirà informació sobre els atractius turístics de Tavernes i de la Valldigna, així com de totes les activitats de caràcter cultural, esportiu, mediambiental o solidari, entre altres, que se celebren en el municipi.

Tant el secretari autonòmic de Turisme com el diputat de Turisme, han destacat la importància de col·laborar entre les administracions per a impulsar els recursos turístics dels pobles valencians a través de la Xarxa Tourist Info.

Així, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna va rebre una subvenció de Turisme Comunitat Valenciana de vora 6.000 euros per a l’obertura i la incorporació de la nova oficina de turisme del poble a la Xarxa Tourist Info, la qual té per finalitat oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística de Tavernes de la Valldigna, a més del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana.

L’alcalde Sergi González ha destacat que "posem en marxa un nou servei que ens donarà un impuls a l'activitat turística, i amb el qual podrem apropar més fàcilment tots els encants que tenim al poble i la platja".

La regidora de Turisme, Lara Romero, ha assenyalat que “amb l’obertura de la nova Tourist Info al poble fem un pas important en la promoció turística de Tavernes i en la desestacionalització del turisme, apropant els atractius i les activitats que es fan al poble en qualsevol època de l’any”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.