laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Alícia Izquierdo
Foto de archivo: VD/2017
Fuente: Grup Municipal de Compromís Més Gandia Unida
Valencia 31 de marzo de 2023

ALÍCIA IZQUIERDO SERÀ LA NOVA PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL DE COMPROMÍS MÉS GANDIA UNIDA

 

• Així ho han acordat, per unanimitat, els tres regidors que conformen el Grup Municipal de Compromís Més Gandia Unida: Alícia Izquierdo, Nahuel González i Vicenta Ferrer, en una reunió extraordinària celebrada a primera hora d’aquest matí.

Una decisió que es pren després de l’anunci de dimissió de l’actual portaveu, Josep Alandete, qui ja ha causat baixa del partit i del grup.

D’igual manera, i seguint els principis de l’acord programàtic entre el PSPV-PSOE Gandia i Compromís Més Gandia Unida, que ha permés la configuració de l’actual govern local, s’hi ha acordat sol·licitar que les competències que actualment ostenta Josep Alandete i Major passen en la seua totalitat a la regidora Alícia Izquierdo Sesé.

* L’acta, signada pels tres edils, ja s’ha remés a la Secretària General de l’Ajuntament perquè inicie els tràmits oportuns.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.