laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la roda de premsa
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 30 de marzo de 2023

LA SURVIVAL ZOMBIE ARRIBA A TAVERNES LA NIT DEL DISSABTE 29 D’ABRIL

 

• L’activitat impulsada per la Regidoria de Joventut, amb Producciones de Acero i World Real Games, reunirà a centenars de joves que hauran d’escapar dels atacs dels zombies pels carrers de Tavernes.

Tavernes de la Valldigna acollirà la nit del dissabte 29 d’abril la gimcana Survival Zombie, una activitat impulsada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament juntament amb Producciones de Acero i World Real Games, que reunirà a centenars de joves que hauran d’escapar dels atacs dels zombies per a sobreviure a la perillosa i divertida nit que prepararà l’organització.

Així, en el joc en viu participen dos rols, els supervivents i els zombies, estos últims tractaran d’atrapar als primers seguint la dinàmica i les regles del joc, tot a través de proves que preparà l’organització. L’esdeveniment té una durada de 6 hores, amb una escena inicial (22 hores) i una final (04 hores) amb diferents sorpreses per als i les participants.

Les entrades ja es troben a la venda en el següent enllaç de la web oficial de Survival Zombie (http://survivalzombie.es/survival/tavernes-de-la-valldigna/) (pàgina externa a aquest diari), amb un preu de 16 euros per a les persones empadronades en Tavernes, i de 31 euros per a les persones no residents en el municipi valler. Fins al moment, ja hi ha un centenar d’entrades venudes.

Cal recordar que el joc de supervivència zombie va dirigit també als i les joves menors d’edat. En el cas dels i les menors de 10 a 13 anys hauran anar acompanyats per un adult, mentre que els i les jóvens de 14 a 17 anys necessitaran una autorització familiar.

El regidor de Joventut, Miquel Tur, ha assenyalat que “la Survival Zombie es celebra des de fa 10 anys amb gran èxit per diferents ciutats espanyoles. Gràcies a la producció tan treballada, el fa ser un joc molt realista i cuidat, sent la millor forma de soltar adrenalina i passar-ho bé amb la resta de participants”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.