laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ròtova
Foto: AyuRòtova/2023
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 28 de marzo de 2023

RÒTOVA POSA EN MARXA UN PLA LOCAL ESTRATÈGIC DE TURISME SOSTENIBLE

 

• Des de l’Ajuntament de Ròtova s’ha encetat l’elaboració i redacció del Pla Local Estratègic de Turisme Sostenible. Al Pla es desenvoluparan les línies estratègiques que han de regir les accions i objectius per fer del poble un lloc on els visitants es troben a gust i tinguen ganes de tornar; cal fomentar un Turisme Sostenible i que respecte el medi ambient, els llocs comuns i les nostres arrels.

El regidor de Turisme, Pedro Ciscar, ha explicat que «hem de ser nosaltres, els veïns i les veïnes, les associacions, els comerços i empreses de Ròtova, els primers a conéixer i valorar quins són els nostres atractius turístics, ser conscients del que tenim, del valor històric i cultural que representa, sense massificar el nostre poble de visitants; sabent que les visites a Ròtova de persones de fora, ens aporta un valor econòmic i social, que és beneficiós per al poble».

Per això cal comptar amb la participació de la població en les distintes etapes del pla; es realitzaran enquestes, tant a l’àmbit digital, com a peu de carrer. Per tal de començar i mentre s’enllesteixen les enquestes i la Participació Ciutadana, la població pot anar aportant les vostres idees i propostes a través de correu electrònic rotova@planturismo.org i a traves de WhatsApp i Telegram del núm. 722 89 90 98.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.